Luonnonvarakeskus alan opiskelijoiden unelmatyöpaikka

Universumin kyselyssä opiskelijat pääsevät kertomaan näkemyksiään työnantajista ja työelämästä.

Luonnonvarakeskus (Luke) kiinnostaa työpaikkana luonnontieteiden opiskelijoita. Luke sijoittui kärkipaikalle tuoreessa tutkimuksessa, jossa kysyttiin opiskelijiden unelmatyöpaikkaa. Viime vuonna Luke sijoittui samassa tutkimuksessa toiseksi.

Työnantajakuvan asiantuntijayritys Universumin kysely on Suomen suurin uratutkimus, jossa opiskelijat pääsevät kertomaan näkemyksiään työnantajista ja työelämästä.

Luken henkilöstöjohtajan Tuija Heikkisen mielestä on hienoa, että Luke on saanut lisää tunnettuutta.

”On mukavaa nähdä, että panostuksemme rekrytointiviestintään on kantanut hedelmää. Lukessa arvostetaan nuoria osaajia eri aloilta, sillä tutkimus elää ja nuorilla on tuoretta näkemystä ja ennakkoluulottomuutta”, Heikkinen sanoo.

Eri alojen opiskelijat odottavat tulevalta uraltaan merkityksellisyyttä sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Työn ominaisuuksista tärkeimmiksi nousivat monipuoliset työtehtävät, kilpailukykyinen palkkaus sekä esimieheltä saatava tuki, luottamus ja koulutus.

”Nämä ominaisuudet ovat meillä tunnistettuja. Luke tekee ehdottomasti merkityksellistä työtä kestävän kehityksen ja biotalouden parissa. Työn ja vapaa-ajan tasapainoon sekä työn joustavuuteen kiinnitetään meillä myös paljon huomiota”, Heikkinen kertoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito