Einarin Vidgrénin säätiö palkitsi yli 200 000 eurolla

Säätiön päähuomionosoitukset, Einarin palkinnot myönnettiin Reijo Päiviselle ja Osmo Uotiselle.

Einari Vidgrénin elämäntyötä ylläpitävä Einari Vidgrén -säätiö on jakanut tunnustuksia yhteensä 230 200 eurolla.

Säätiön päähuomionosoituksena myönnettävät Einarin palkinnot myönnettiin Reijo Päiviselle ja Osmo Uotiselle. Lisäksi säätiön myönsi toista kertaa Elämäntyöpalkinnon, joka osoitettiin Jorma ja Pertti Randelinille.

Kesälahden Konesavotan Reijo Päivinen perusti yhtiön yhdessä Erkki Puronahon kanssa vuonna 1986. Yritystoiminta jatkuu seuraavassa sukupolvessa, kun yrityksessä on toukokuussa tehty sukupolvenvaihdos.

OK-Metsä Oy:n Osmo Uotinen Pertunmaalta, on pitkän linjan metsäalan osaaja. Palkitsemisperusteissa kiitettiin Osmo Uotisen ihmisläheistä tapaa hoitaa asioita, mikä on tehnyt keskustelusta metsänomistajien kanssa luontevaa ja arvostuksesta molemminpuolista.

Iisalmessa toimineella Koneyhtymä Randelin Oy:llä on mittava ja tunnustettu ura koneellisen puunkorjuun saralla. Jorma ja Pertti Randelin perustivat Koneyhtymä J & P Randelinin vuonna 1977.

Ponsse Oyj:n perustaja ja teollisuusneuvos Einari Vidgrén perusti vuonna 2005 Einari Vidgrén -säätiön, jonka tavoitteena on nostaa koneellisen puunkorjuun alalla tehtävän työn arvostusta.

Kommentit (1)

  1. Olis nuo kaikki huomionosoituksen saaneet ansainneet nimensä lehteen. Onnittelut Joukolle ja Pekalle Savonlinnaan,pitkän pinon puuta olette tehneet!

Tekniikka Tekniikka

Keskustelut

Kuvat