Metsäkeskuksen verkkosivut uudistetaan, luvassa mahdollisesti käyntihäiriöitä

Jatkossa kaikki Metsäkeskuksen verkkosisällöt löytyvät yhdestä ja samasta  Metsäkeskus.fi-osoitteesta.

Suomen metsäkeskuksen verkkosivut uudistetaan. Uusi sivusto otetaan käyttöön tiistaina (23.3.), jolloin sivustolla saattaa esiintyä käyntihäiriöitä, Metsäkeskuksesta varoitetaan. Käyntihäiriöitä on esiintynyt jo tänäänkin.

Uudistuksessa sivuston rakenne muuttuu. Jatkossa kaikki Metsäkeskuksen verkkosisällöt löytyvät kootusti yhdestä ja samasta Metsäkeskus.fi-osoitteesta, esimerkiksi erilliset Metsään.fi-verkkosivut poistuvat käytöstä.

Sivustoa kehitetään ja täydennetään ajan kanssa. Niinpä kaikkia sisältöjä ei välttämättä heti uudelta sivustolta löydy, vaan jotkin osiot täydentyvät vasta julkaisun jälkeen. Ensijulkaisun yhteydessä sisällöt ovat kattavimmat suomeksi. Ruotsinkielinen sisältö täydentyy julkaisun jälkeen, kevään aikana on luvassa myös englanninkielistä sisältöä.

Uudistuksen yhteydessä myös Metsäkeskuksen visuaalinen ilme päivittyy. Logon vuosirengas-tunnus ja vihreä väri säilyvät, mutta yleisilme on keveämpi.

”Verkkosivujen uusiminen on luonteva kohta katsoa, että visuaalinen ilme on ajan tasalla. Emme hakeneet isoja muutoksia, vaan enemmänkin vanhan ilmeen virkistystä ajan tasalle”, Metsäkeskuksen viestintäpäällikkö Katriina Liusjärvi kertoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus

Keskustelut