Metsälehden Youtube aikakauslehtien kärjessä

Metsälehden Youtube-kanavalla oli viime vuonna aikakauslehtien kanavista seitsemänneksi eniten tilaajia. Tilaajamäärä kasvoi kolmanneksi eniten.

Metsälehden Youtube-kanavalla on kaikista aikakauslehtien kanavista seitsemänneksi eniten tilaajia, ilmenee Aikakausmediat somessa -vuosiraportista. Metsälehden kanavalla oli viime vuoden lopussa 7 720 tilaajaa. Kärjessä keikkui, kuten paperisten lehtien tilauksissakin, Aku Ankka.

Metsälehden edelle kiilasivat myös Tuulilasin, Seiskan, Siipien, K-Ruoan ja Konepörssin Youtube-kanavat.

Metsälehden Youtube-kanava oli viime vuoden aikana kerännyt myös kolmanneksi eniten uusia tilaajia, 1 130. Enemmän oli karttunut vain ilmailualan Siipien ja K-Ruoan tilaajakanta.

Metsälehden Youtube-videot keräävät tasaisesti tuhansia ja jopa kymmeniätuhansia katsojakertoja. Viime vuoden suosituin video kertoi vanhasta Valmet-traktorista, jonka iiläinen Tarmo Pakanen oli kunnostanut. Video on tähän mennessä kerännyt peräti 123 000 katselukertaa.

Yli 50 000 katselukerran ylsivät myös ruoveteläisen Matti Kivistön yksityisestä moottorisahamuseosta sekä Snow+-kevytmoottorikelkasta kertovat videot.

Metsänhoito Metsänhoito