MTK pestasi entisen kansliapäällikön, Päivi Nerg aloittaa elivoimajohtajana kesäkuussa

Nerg siirtyy järjestön palvelukseen valtiovarainministeriöstä.

MTK:n uuden Maaseudun elinvoima -linjan vetäjäksi eli elinvoimajohtajaksi on valittu agronomi Päivi Nerg. Valtiovarainministeriön alivaltiosihteerinä parhaillaan työskentelevä Nerg aloittaa MTK:ssa kesäkuun alussa.

Uusi Elinvoima-linja syntyi MTK:n organisaatiouudistuksessa. Sen ydintehtävänä on jäsenkuntaa koskevan maaseutu- ja elinkeinopoliittisen sekä omaisuuden suojaan liittyvän edunvalvonnan koordinointi. Linjan vastuulla on laaja kirjo maaseudulle elinvoimaa luovia asioita, kuten talous- ja yhteiskuntapolitiikka sekä kauppa-, työvoima-, vero- ja sosiaalipolitiikka.

Päivi Nerg
Päivi Nerg on aiemmin työskennellyt valtiovarainministeriössä hallintopolitiikan alivaltiosihteerinä sekä hallinto- ja kehitysjohtajana, sisäministeriössä kansliapäällikkönä ja Itä-Suomen yliopistossa projektinjohtajana.

Elivoima-linja kuuluu edunvalvonnan vastuualueelle. Vastuualueen muut linjat ovat Maatalousyrittäjät- ja metsänomistajat -linjat.

”Palaan juurilleni! Pääsen käyttämään koko monipuolisen työurani aikana saadun osaamisen tärkeiden asioiden hyödyksi. Koko Suomen elinvoimaisuus, huoltovarmuus ja kestävä kehitys, mutta ennen kaikkea maaseudulla työskentelevien ihmisten hyvinvointi ja mahdollisuudet tehdä työtänsä, ovat itselleni tärkeitä teemoja”, kertoo Nerg.

Aiemmin Nerg on työskennellyt muun muassa kansliapäällikkönä sisäministeriössä ja Itä-Suomen yliopistossa projektinjohtajana.

 

Lisää aiheesta: MTK:n organisaatio uudistuu, liki kymmenen tehtävää lopetetaan

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus