Nisula Forest investoi – tilojen laajennus mahdollistaa tuotannon tuplaamisen

Hakkuulaitteita ja metsäkoneita valmistava Nisula Forest investoi epävakaasta markkinatilanteesta huolimatta.

Keski-Suomessa toimiva Nisula Forest ilmoitti liikevaihtoonsa nähden rohkeasta investoinnista yhtiön tuotannon kasvattamiseen. Kahden ja puolen miljoonan euron investointiin yhtiön siivittää usko harvennushakkuiden lisääntymiseen maailmalla. Investointi on yhtiön historian mittavin.

Investointi mahdollistaa jopa tuotannon kaksinkertaistamisen. Rakennustyöt yhtiön Jämsän Hallissa aloitetaan jo tänä syksynä, kunhan rakennuslupa Jämsän kaupungilta saadaan. Tuotantotilaa on määrä laajentaa 1 500 neliömetrin verran.

”Nykytilanteesta huolimatta usko tulevaisuuteen on vahva. Puuta tullaan varmasti korjaamaan kasvavassa määrin myös tulevaisuudessa niin kotimaassa kuin maailmalla”, vakuuttaa Kalle Mattsson Nisula Forest Oy:stä.

Hän ennakoi, että puupohjaiset tuotteet syrjäyttävät öljypohjaisia tuotteita. Lisäksi Mattsson uskoo energiapuun merkityksen kasvuun.

Nisulan näkymiä parantaa hänen mukaansa sekin, että harvennushakkuut ovat kautta maailman lisääntymässä.

Juuri harvennuksille Nisulalla on tarjolla kalustoa. FinnMetkossa ensiesitellään uusi versio N5 Palfinger -hakkuukoneesta. Lisäksi Nisula tuo ylihuomenna alkavaan näyttelyyn uuden keräävän energiapuukoura 335 E+ mallin.

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat