Puupalkintoehdokkaat julkistettu, nyt on yleisön vuoro

Esiraati kelpuutti mukaan ennätysmäärän eli 20 kohdetta ympäri Suomea.

Vuoden 2018 Puupalkintoehdokkaat on julkistettu ja yleisöäänestys avattu. Esiraati kelpuutti tällä kertaa mukaan ennätysmäärän eli 20 kohdetta ympäri Suomea.

Ehdolla on muun muassa Lahden puupaviljonki, Saunaravintola Kuuma Tampereella, HSY Sortti-asema Hesingissä, Satavuon koulu Laukaalla sekä Tuupalan koulu, joka kisaa myös arkkitehtuurin Finlandia-palkinnosta.

Jatkoon päässeet ehdokkaat edustavat kilpailun järjestäjien mukaan monipuolisesti puun käyttöä erilaisessa rakentamisessa. Mukana on erilaista julkista ja asuinrakentamista sekä kokoontumisiin tarkoitettuja siirreltäviä väliaikaisia rakennelmia.

Puupalkinto 2018 ehdokkaisiin voi tutustua suosikkiaan äänestää osoitteessa www.woodarchitecture.fi/puupalkinto. Yleisöäänestys on avoinna 21. lokakuuta asti.

Puupalkinnon saaja ja yleisöäänestyksen tulos julkistetaan Puupäivässä Helsingin Messukeskuksen Siivessä 2. marraskuuta

Puuinfo Oy on jakanut puupalkinnon vuodesta 1994 kannustuksena rakennukselle, sisustukselle tai rakenteelle, joka edustaa korkealaatuista, suomalaista puuarkkitehtuuria tai jossa puuta on käytetty rakennustekniikkaa edistävällä tavalla.

Aiemmat Puupalkintovoittajat löytyvät osoitteesta www.puuinfo.fi/puupalkinto.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat