Sijoittaminen kiinnostaa metsänomistajia

UPM tarjoaa metsänomistajille kanavan metsätulojen sijoittamiseen yhteistyössä Nordnetin kanssa.

Suomalaiset metsänomistajat ovat kiinnostuneita tuottavista sijoituskohteista. UPM:n teettämän tutkimuksen mukaan puolet metsänomistajista arvioi, että heiltä jää saaduista metsätuloista sijoittamiseen vähintään kolmasosa. Reilu kolmannes metsänomistajista kertoi sijoittavansa muun muassa osakkeisiin ja rahastoihin.

Sijoittamisesta kiinnostuneet kuitenkin edellyttävät, että tarjolla on monipuolinen sijoitusvalikoima, joka vastaa heidän tarpeitaan. Tähän kysyntään UPM on vastannut tekemällä yhteistyösopimuksen pohjoismaisen osake- ja rahastovälittäjä Nordnetin kanssa. Sopimuksen myötä UPM:n metsänomistaja-asiakkaat pääsevät sujuvasti Nordnetin asiantuntijapalveluiden piiriin.

”Metsänomistajat saavat meiltä juuri heille räätälöityjä sisältöjä ja mahdollisuuden osallistua muun muassa maksuttomiin sijoituskoulutuksiin”, kertoo Nordnetin Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen.

Tuppurainen muistuttaa, että metsän tuotto on keskimäärin neljä prosenttia, mutta osakkeiden pitkällä aikavälillä 7–8 prosenttia.

Taloustutkimus toteutti Metsänomistaja sijoittana -tutkimuksen helmikuussa. Kyselyyn vastasi yli 600 suomalaista metsänomistajaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus