Silva käynnistyi Joensuussa, tapahtumaan odotetaan 25 000 kävijää

Metsänäyttelyssä esitellään muun muassa Ilmastonmuutokseen ja hiilensidontaan vaikuttavia keinoja.

Silva-metsämessut perjantaista lauantaihin Joensuun Laulurinteellä. (Kuva: Sami Karppinen)

Silva-metsänäyttely käynnistyi tänään perjantaina Joensuun Laulurinteellä. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999.

”Tänä vuonna näyttelyn teemana on Metsä vastaa huomiseen. Se tarkoittaa, että esillä ovat erityisesti keinot, joilla metsä- ja maataloudessa pystytään vaikuttamaan ilmastonmuutokseen ja hiilensidontaan”, kertoo Silvan markkinointipäällikkö Leila Laukkanen.

Laukkasen mukaan kaksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan toissavuoden tapaan yhteensä noin 25 000 kävijää.

”Perjantaina meillä käy paljon koululaisryhmiä eskareista yliopisto-opiskelijoihin saakka. Nuoria kiinnostavat aiheet ja alan työllistymismahdollisuudet ovatkin näyttelyssä vahvasti esillä.”

Silva on pääsymaksuton tilaisuus, jossa on koettavaa ja nähtävää niin ammattilaisille kuin perheille. Paikoitusalueet sijaitsevat aivan Laulurinteen tuntumassa ja kaupungilta pääsee linja-autoilla alueen läheisyyteen. Näyttely on avoinna perjantaina 6.9. kello 10–18 ja lauantaina 7.9. kello 9–16.

Myös Metsälehti on mukana Silvassa. Metsälehden löytää osastolta 227, jossa on mahdollista muun muassa haastaa ampumahiihtäjä Tero Seppälä ammunnassa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus

Kuvat