Suomalainen ohjelmisto-osaaminen kävi kaupaksi

Silvadatan ja Savcorin metsätaloustoiminnan ostanut Trimble kertoo tarjoavansa metsäalan kattavimmat toimitusketjun hallinnan ratkaisut.

Yhdysvaltalainen teknologiayhtiö Trimble on ostanut teollisuuden tietojärjestelmiin erikoistuneen Savcor Oy:n metsätaloustoiminnan sekä ohjelmistotalo Silvadatan. Suomalaisyhtiöiden kauppahintaa ei kerrottu.

Yritysostot laajentavat Trimblen maailmanlaajuista palveluverkostoa ja täydentävät yhtiön Connected Forest -tuoteperhettä. Connected Forest -ratkaisut kattavat koko raaka-aineiden elinkaaren suunnittelusta, istutukseen, kasvuun, hakkuuseen, kuljetukseen ja käsittelyyn. Kun siihen lisätään Savcor ja Silvadata, Trimble pystyy nyt tarjoamaan metsätoimialalle kattavimmat toimitusketjun hallinnan ratkaisut, yhtiöstä luvataan.

“Savcorin ja Silvadatan yritysostot perustuvat strategiaamme tarjota globaaleille asiakkaillemme täydellinen ekosysteemi metsäomaisuuden ja puun alkuperän hallintaan sekä puunjalostukseen”, Trimblen Forestry-yksikön johtaja Ken Moen toteaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat