UPM rakentaa laajan metsäpalveluyrittäjäketjun

Yhtiö hakee toimialueelleen franchising-ketjuun 10:tä metsäpalveluyrittäjää.

UPM Puunhankinta ja metsätalous laajentaa metsänhoitopalveluiden franchising-ketjuaan koko toimialueelleen. Laajennusta varten yhtiö hakee noin 10 yrittäjää.

”Tavoitteena on maanlaajuisesti toimiva franchising-ketju vuoden 2019 alusta lähtien. UPM Puunhankinta ja metsätalous -brändin alla toimivalla ketjulla tarjoamme laadukkaita metsänhoitopalveluita kaikille metsänomistajille”, kertoo UPM Puunhankinnan ja metsätalouden johtaja Sauli Brander.

Tarkoitus on paitsi lisätä metsänhoitopalveluiden myyntiä ja toteutusta, niin myös ylipäätään kehittää metsäpalveluliiketoimintaa sekä kasvattaa yritysten kokoa. Kunkin franchising-yrityksen liikevaihtotavoite on 1,5–3 miljoonaa euroa.

UPM johtaa ketjun toimintaa ja tukee franchising-yrityksiä markkinointitoimenpiteillä. Lisäksi tarjotaan muun muassa koulutusta ja tarvittavia suunnittelu- ja seurantajärjestelmiä.

Kaikki hyötyvät

UPM pilotoi franchising-toimintaa alkuvuonna Hämeen Metsätyö Oy:n kanssa.

”Pilotti on osoittanut, että franchising hyödyttää sekä metsänhoitopalvelua hankkivaa asiakasta, yrittäjää että UPM:ää”, kertoo franchising-liiketoiminnan johtaja Jorma Saarimaa UPM:ltä.

Hämeen Metsätyö aikoo jatkaa mukana ketjussa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Kuvat