Versowoodin Koprasta Puutuoteteollisuuden puheenjohtaja

Järjestön mukaan koronapandemia on kurittanut huonekalu- ja kalusteteollisuutta.

Puutuoteteollisuus ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Versowoodin toimitusjohtaja Ville Kopra. Aiemmin hallituksen jäsenenä ollut Kopra seuraa tehtävässä Stora Enson Jari Suomista, joka puolestaan jatkaa hallituksen jäsenenä.

Muilta osin hallitus jatkaa entisessä kokoonpanossaan: Juha Mäntylä (Metsä Wood), Aki Temmes (UPM Timber), Mika Sillanpää (UPM Plywood), Ilkka Turpiainen (Hyvinkään Puuseppien Oy), Joni Nousiainen (Prima Timber Oy), varapuheenjohtajana jatkaa Hannu Saarinen (Lammin Ikkuna Oy).

Vaikka puutuoteteollisuus on koronapandemiasta huolimatta pystynyt ylläpitämään kokonaisuutena tuotantoa ja työpaikkoja Suomessa, on pandemia kurittanut erityisesti kuluttajakaupasta riippuvaisia huonekalu- ja kalusteteollisuutta.

”Koronan jälkeisessä elämässä on syytä kerätä voimat yhteen ja edistää muun muassa puunkäyttöä Suomessa, missä alan verojalanjälki ja työllistävyys yhteiskuntaan on erittäin suuri”, Kopra linjaa.

Puutuoteteollisuus ry on suomalaisen puutuoteteollisuuden ja siihen liittyvää toimintaa Suomessa harjoittavien yritysten edunvalvoja. Järjestö toimii Metsäteollisuus ry:n toimialajärjestönä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa

Kuvat