Keskustelut Tekniikka Ammattimies moton puikoissa

 • Tämä aihe sisältää 74 vastausta, 24 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 6 vuotta sitten Avatarpetep toimesta.
Esillä 4 vastausta, 71 - 74 (kaikkiaan 74)
 • Tolopainen

  Minua ei ainakaan yhtään kiinnostanut noissa videoissa puumäärät tai kenen metsässä oli kuvattu. Määrän saa helpommin selville kun menee mittailemaan tienvarsissa olevia puupinoja. Aika harva viitsii vaivautua, kun tarkkoja määriä ja laatuja ei kuitenkaan ulkopuolinen pysty selvittämään. Jos noissa videoissa kuski ei olisi kertonut isojen  puiden tilavuuksia kuvista ne eivät selviä.

  petep

  Kyllä koko hommassa on sellainen pelko jollakin että jos ja jos. Kun ei ole oikeita töitä kaikilla niin pitää kieltää varmuudeksi kaikki harmitonkin.

  Jätkä

  Jos kysymys olisi esim. minun omistamastani metsästä, niin ei minua ainakaan haittaisi hakkuun näkyminen minun palsatallani, vaikka minäkin viuhahtaisin kuvissa.

  Ymmärrän toki, että palstallakin esiinytyvä – herneillä nenänsä täyttänyt tyyppi saisi raivarin (tai sitten ei) , päätyessään videolle ja miljoonien katsottavaksi, mutta tuostakin voi todeta, että: -Mitä sitten?

  petep

  Niin ja tosiaan kun ne puut voi nähdä siellä pinossakin ja nimilappukin löytyy niin  saa naapuri kadehtia jos haluaa. Itse uskon että kukaan  maanomistaja ei kiellä kuvaamista jos on täysissä järjissään.

   

   

   

   

Esillä 4 vastausta, 71 - 74 (kaikkiaan 74)