Keskustelut Luonto Ennallistamisen järjestys

Esillä 2 vastausta, 51 - 52 (kaikkiaan 52)
 • Ennallistamisen järjestys

  MT:ssä oli osuva kirjoitus ennallistamisesta ja Ylläksen ympäristöstä. Ehdotankin, että ennallistamisasetuksen toimeenpano aloitetaan Suomessa luonnonsuojelualueista, joilta häädetään turha parveilu, metsitetään moottoritien levyiset hiihto- ja kelkkabaanat, poltetaan muuhun kuin asumiskäyttöön tarkoitetut rakennukset, puretaan pois tarpeettomat tiet, sähkölinjat ja vesiputket. Samaa voisi jatkaa sitten muilla huvittelukäyttöön valjastetuilla pääasiassa Suomen hienoimmilla ja luonnonarvoiltaan monipuolisimmilla muilla alueilla.

  Aitoon luontomatkailuun riittää kumpparit ja säänmukainen vaatetus.

 • Rane

  ”Landella tai alle 20 t ihm. paik. kun. asuminen ilmeisesti tekee immuuniksi hankinnoille.”

  Gruppa Revanovitsitkin siis puolustaa kulutusta?

  kim1

  Anneli ja Tilley:Aivan oikein..,ötökkä vaara oli mielessä.

  Ei se lahopuumetsän kasvattaminen saa olla tavoitteellista,varsinkin jos lähettyvillä on naapurimetsän terveet kuusikot,etenkin etelä Suomessa missä yli 20 asteen pakkaset ovat harvinaisia voi niistä ötököistä helposti tulla riesa ,vaikka sitä kuolevaa puuta olisi kohtuu vähänkin.

  Itse tässä pari viikkoa sitten vedin hehtaarin kivikkoisen alueen sileeksi…,missä kuusilla oli taipumus kuivua toki männyt jätin pystyyn…,uudistan alueen koivua kylvämällä…,ja kohtiin missä kuokka maahan uppoaa niin niihin sitten mäntyä..

Esillä 2 vastausta, 51 - 52 (kaikkiaan 52)