Keskustelut Metsänomistus EU:n metsäpolitiikkaa

Esillä 10 vastausta, 1,161 - 1,170 (kaikkiaan 1,171)
 • EU:n metsäpolitiikkaa

  Merkitty: 

  Hamuaako EU jo kohtuuttoman paljon päätösvaltaa sen suhteen, miten Suomen metsiä käytännön tasolla hoidetaan, metsäneuvos Heikki Granholm?

  http://areena.yle.fi/audio/1-50799758

  EU:sta on tulossa paljon lainsäädäntöä joka koskee metsiä: LULUCF-asetuksen tarkennus, biodiversiteettistrategia (mm. suojelupinta-alan tavoite 30 %), kestävän rahoituksen kriteerit ja ilmastopaketti. Haastattelussa taustaa.

 • isaskar keturi

  Visakallo – kyllä ne hirviluvat ovat julkisia. Julkisuuslaki 1§ ”Viranomaisten asiakirjat ovat julkisia, jollei tässä tai muussa laissa erikseen toisin säädetä.” ja missään laissa ei ole kyllä hirviluville mitään poikkeusta. Kunhan salaseurat yrittävät asian epämääräisin perustein salata. Tietopyyntö Suomen riistakeskukselle vaan, niin tiedot annetaan tai saat perustelut, miksi ne laista huolimatta halutaan salata.

  mehtäukko

  Valiokunta äänesti sitten 21-4 hallituksen kannan mukaisesti taksonomiaa vastaan. Änkyrät edelleen hävinneiden joukkiossa…

  jees h-valta

  Kyllä oikeen hävettää. On tullut joskus äänestettyä Vasemmistoliiton ehdokasta jossain vaaleissa. Taisi olla vielä tämä Nakkilan Myllykoski joka pitäisi olla maa-ja metsätilallinenkin. Hyi hel…..!

  Kalle Kehveli

  Täytyy vain ihmetellä vasemmistoliiton ja vihreiden isänmaa vastaisuutta. Kerran minäkin äänestin persuja muutoksen toivossa, mutta olivat hallituksessa täysin muiden vietävissä. Tyhmää porukkaa, jotka kääntävät takkinsa salaman nopeasti. Taito sekin…

  Hirvestä on tehty pula-ajan lihavarasto metsiin. Naisille tulossa asevelvollisuus ajan myötä>suomi valmistautuu sotaan.

  mehtäukko

  ”..Naisille tulossa asevelvollisuus ajan myötä..” Eihän. Kun yhä suurempi osa nuorista miehistä on joko liian raskaita tai heikko selkäranka, onhan motivoituneet vapaa-ehtoiset nuoret naiset paljon parempi reservi.Kaikenlaista konfliktia kun on vaan tulossa.

  Mehtäukon tytär kävi aikoinaan intin ja Aukin.Vastaa taatusti ”viittä votkulaa”.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Tämä ei nyt liity EU:n metsäpolitiikkaan, mutta jatkan aiheesta sen verran, että kuulin radiosta puolustusvoimien aikovan muuttaa palveluskelpoisuuden ehtoja. Fyysisistä vaatimuksista aiotaan tinkiä. Tulevat konfliktit tarvitsevat vahvuuteen mukaan ns. ”pleikkaripoikia ja -tyttöjä”, jotka osaavat tietotekniikkaa, esimerkiksi lennättää droneja.

  Tolopainen

  Metsäpolitiikka voi hetkeksi unohtua. Näyttää siltä että talouteen ulee uusi koronaromahdus. Öljy laskenut yli 10% tänään. Jos afrikkalainen muunnos ohittaa rokotesuojan, piru on irti. Hatausmaita joudutaan laajentamaan, tulee metsäkatoa hetkeksi

  Visakallo Visakallo

  Nyt jos koskaan on aavistushakkuiden aika!

  jees h-valta

  No helkatin hyvä että öljyn hinta alkaa välillä laskeakkin. Kun E85 alkaa jo maksaa saman kun 95E maksoi vuosi takaisin. Melkoinen lovi kuukauden tienestiin kun tässäkin kuussa jo viisisataa mennyt polttoaineisiin.

  Rane

  ”kuulin radiosta puolustusvoimien aikovan muuttaa palveluskelpoisuuden ehtoja. Fyysisistä vaatimuksista aiotaan tinkiä.”

  Ei  tämä ole mitään uutta.Kun kävin armeijan Oulun Hiukkavaarassa niin yhdellä junamatkalla puhelin tuttavani kanssa joka oli Oulun keskustassa vanhalla kasarmilla alikersanttina.Muistaakseni joku ilmatorjuntayksikkö.Siellä oli näitä silloisia B-miehiä,eli fyysinen suorituskyky oli jostain syystä alentunut mutta kelpasi vähemmän rasittavaan palvelukseen.Tuttavani sanoi että sitä porukkaa ei voi normaalisti hoputtaa tai komentaa mutta motivaatio on kunnossa.B-miehille oli kuulema hyvin tärkeää että he käyvät armeijan.

Esillä 10 vastausta, 1,161 - 1,170 (kaikkiaan 1,171)