Keskustelut Metsänomistus Hallitusohjelma

Viewing 10 replies - 1,181 through 1,190 (of 1,209 total)
 • Hallitusohjelma

  Vaalit on pidetty ja nyt on aika kirjoittaa hallitusohjelmaa.

  Hallinto

  Maa- ja metsätalousminteriö lakkautetaan. Elinkeinojen kehittäminnen siirretään TEM:n.  Metsänkäyttö, metsästys ym  ympäristöministeriöön.

  Metsäkeskuksista rahoitus ELY-keskukseen. Metsien käyttö (=hakkuuluvat) perustettavaan ympäristövirastoon.

  Metsänkäyttöilmoitukset muutetaan maksulliseksi hakkuuluvaksi. Muutoksenhaku, kuulemiset samanlaisiksi kuin rakennusluvissa. Käsittelykustannukset peritään luvan hakijoilta. Ensimmäisen lupahakemuksen yhteydessä tulee toimittaa selvitys hakkutoiminnan ulkopuolelle jäävästä metsämaästa. Alue tulee olla vähintään 15 %, muutoin määrätään metsänkäyttömaksu. Suojeluala on omistaja ja kuntakohtainen.

  Jos ulkopuolelle jäävä ala on 10 %, maksu on 5 % hakkuutulosta.

  KEMERA

  Tukea vain tien rakentamiseen ja suo muuttamiseen takaisin luonnontilaan.

  VEROTUS

  Pääomatuloverokannaksi 35 %, 40 % ja 45 %. Korkein taso yli 60 000 euron tulolle.

  Yrittätulovähennys ja perintöverohuojennukset lopetetaan.

  TUET KUNNILLE

  Verotulojen tasausjärjestelmää (= kuntien sosiaaliapu) kehitetään. Tukea vähennetään voimakkaasti pieniltä maaseutukunnilta. Säästyvät rahat voivat kaupungit käyttää omiin  kehittämishankkeisiin. Tavoitteena on edistää nuorten muuttoa kaupunkeihin ja luoda Suomesta eurooppalainen kaupunkivaltio.

  Tästä hallitusohjelman osasta tuskin maaseudulla paljon tykätään, mutta ohjelman nauttii kohtuullisen suurta suosiota etelässä. Maaseudulla voi asua jos tulee toimeen ilman palveluita. Esim. Pohjois-Karjalassa valtion viranomaiset voidaan keskittää Joensuuhun, pl. raja ja poliisi.

   

   

   

   

   

   

   

 • Tolopainen

  Rinteen lähtö oli komea, kun Kepu antoi potkut persuksille ja oma puoluekin hänet olisi viimeistään kesäkuussa vaihtanut. Ei yhtään pahoittelua tullut hänen lähdostään. Nyt maassa on puhetaitoinen pääministeri, onhan sekin jotain. Avustajia on  enemmän kuin yhdelläkään aikaisemmalla pääministerillä, kyllä Sanna osaa lukea selvästi hänelle kirjoitettuja puheita. Hallituksen avustajien palkkoihin menee 5mil€ vuodessa enemmän kuin sipilän aikoihin. Tuolla 20 milj€, joka noille avustajille menee vaalikaudessa olisi kouluttanut tuhansia  maahanmuuttajia  hoitajiksi.

  SAK käynnistää ennenäkemättömän rettelöintikampanjan kevääksi, mitään kiveä ei jätetä kääntämättä, yle on jo vallattu propakandakoneistolle ja uutisia työelämän ongelmista alkaa sataa päivittäin. Siellä on jo Instrumentariumin sisäisetä koulutuksesta jutttua, samanlaisia on ollut esimiehille jo vuosikymmeniä,, eikä niistä kukaan ole mitään perustanut. Kun  kyvyttömille työntekijöille kerrotaan totuus, että eivät osaa töitään,  sehän  on niin väärin ja työpaikkakiusaamista.

  Jätkä

  Sannalla on kaksi avustajaa vähemmän kuin Antilla. KEPU olisi joutanut lakkautettavien puolueiden listalle. Kannattajat SMP:n rivijäseniksi valvonnan alla.

  petep

  Vappusatasesta tuli kymppi. Hoitajamitoitusta ei voi  laittaa kohdalleen kun ei ole rahaa eikä tekijöitä. Maapallon ilmaston  voi Suomi pelastaa ja koko maailma on tervetullut tänne kyläilemään.

  Vaalituloksella pyhitään persettä kun ei arvopohjat ole samalla radalla jne ja heitä ei hävetä yhtään .

  Tolopainen

  Mitä ihmeen hoitajia vanhukset muka tarvitsee, nehän asuu nykyisin kotona ja menevät aamupäivällä sairaalaan ja illalla tulee noutaja. Näin se on syöpäpotilailla nykyisin.

  Jean S

  Lohdullisinta tässä kaikessa on se, että jotkut asiat vääjäämättä muuttuvat. Ystävämme Putin alkaa ikääntyä ja hänen valtakautensa alkaa kääntyä lopuilleen. Suomessa teollisuusduunarit ja maanviljelijät kuolevat vähitellen sukupuuttoon ja vasemmisto muuttaa muotoaan. Uusia vaalejahan Suomen järjestelmässä ei hevillä tule, koska presidentin valtaoikeuksia on karsittu – joku on ilmeisesti ajatellut, että parempi toimintakyvytön hallitus kuin Kekkonen ja uudet vaalit. Kyllä se 2.4.2023 sieltä vielä tulee, enää 3,25 vuotta jäljellä…

  kim1

  Jonkin sortin ironiaa havaittavissa…,maailma muuttuu tosiaan..,tulevaisuuden ääniharavat ovat höpöheinää polttavia bi- seksuaaleja…

  mehtäukko

  … jotka ensimmäisinä kellahtavat sukupuuttoon.

  Jean S

  Kannattaa siis panostaa metsänhoidossa taikasienten ja puisten dildojen tuotantoon.

  A.Jalkanen

  Taitaa olla aiheet loppuun käsitelty tältä vuodelta.

  Tolopainen

  Kaikenlaista höpötykset ja kulttimenot jatkuvat vuodesta toiseen. Olisi voinut Marjakin olla rehellinen ja myöntää syrjähyppynsä Kyllä nykyisellä dna tutkimuksella valheen jäljet olisi paljastuneet. Yksinhuoltaja ja neitsyt ei mene läpi. Nisäkkäät ei lisäänny neitseellisesti, se on luonnonlaki ja päätirehtöörillä tiedossa, turha ihmisten huijata.

Viewing 10 replies - 1,181 through 1,190 (of 1,209 total)