Keskustelut Puukauppa Hankintakaupat

Tämä aihe sisältää 72 vastausta, 30 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi suorittava porras 9 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 2 vastausta, 71 - 72 (kaikkiaan 72)
 • Hankintakaupat

  Merkitty: 

  Onko keskustelijoiden joukossa ketään jotka tekevät hankintahakkuuta? Itse aloitin joulukuun lopulla ja hiljalleen olen savottaa tehnyt kun ei ole kiirettä. Mitä hintoja ostajat maksavat? Täällä Etelä-ja Pohjois-Savon rajoilla kaikki kuidut 34e/m3 ja kut pieni erä 60e/m3. Ei täällä päin enää montaa hankinnan tekijää olekaan.

 • metsänkasvattaja

  metsälehden  jutussa  oli   että   jopa  20  euroa  jäisi  moétsänomistajalle mielestäni  ne  eh  leimikot  ovat  harvassa  jossa  puiden  keskitilavuus  on esim  100 l  jota  tuo  hinta vaatisi  eiköhän  ne  yleesä  jää  50 l  jopa  alle  ja  silloin  jäävä  hinta   olisi   sama  kuin  pystykaupassa   varmaan  koneurakoitsijoillakin    olisi   tarvetta   nostaa  taksojaan

  suorittava porras suorittava porras

  Ne 100-litraiset enesiharvennukset ovat tasan yhtä harvassa , kun ne metsänomistajat , jotka ovat tehneet taimikonhoidot ja tarvittavat nuoren metsän kunnostukset ajallaan ja suositusten mukaisesti . Jos suosituksia noudatetaan  ,ensiharvennus puusto on helposti 100-litraista poistettavien puiden osalta . Jos ei , jäädään 50 litraan tai jopa alle.Aikajanalla ollaan molemmissa tapauksissa samalla kohdalla.

Esillä 2 vastausta, 71 - 72 (kaikkiaan 72)