Keskustelut Tekniikka Husqvarna 353

Esillä 3 vastausta, 131 - 133 (kaikkiaan 133)
 • Husqvarna 353

  Elikkäs saha olisi Husku 353 ja tapahtui jotain ihmeellistä.Saha on aika vähän sahattu,mutta muutamia vuosia vanha toki.Ollut uudesta asti meillä ja kaikin puolin toiminut.Tänä talvena olen sahannut sillä vähän enemmän ja sitä säädettiinkin liikkeessä tässä äskettäin ja pitäisi olla säädöissään.

  Nyt kun olin metsässä niin siitä katkesi sahatessa käynnistysnaru ja naru ei omasta mielestä tarttunut mihinkään.Kone kävi hetken ja huomasin että jotain tapahtui ja sammutin sen.Sitten siihen laitettiin uusi naru ja jousi kun oli senkin katkaissut siinä samalla.Sen jälkeen sitä ei ole käytetty ja nyt aloin nykimään käyntiin sitä ja ei oikeen halunnut käynnistyä.Sitten NAPS ja kone jumiin!!

  Asiaa tutkittiin ja imupuolelta oli napannut männänrengas kiinni.Ja huoltomiehen mukaan bensa on ollut epäkelpoa kun muuten tuollaista ei tapahdu.Olen tehnyt siihen 98 ja 2 % ja Huskun omasta synteettisestä öljystä.Hän oli sitä mieltä että bensa pitäisi olla ehdottomasti 2,5 % tai tulee hankaluuksia.Aika vähillä vaurioilla se saatiin kuitenkin taas periaatteessa toimimaan ja kai sillä pitää koittaa sahata ja katsoa mitä se tekee.

  Ja ei nyt aleta kinasteleen siitä puolesta prosentista vaan kysymys kuuluukin,että osaako joku sanoa olisiko tällä narun katkeamisella ja jumittumisella kenties joku yhteys?

 • Lenkopetäjä

  Aktiivisessa käytössä oleviin sahoihin harvoin tarvinnu vaihtaa kalvoja.lähinnä satunnaisessa käytössä olevien vika.ja tämänpäivän kalvojen materiaali ja polttoaineiden laatu jos nyt ei perseestä mutta melkein.jos paljon sahaa nii 98 ja laadukas 2T öljy ja jos vähemmän sahuuta niin pienkonepensa

  petep

  Saha haettu huollosta ja koesahailtu ja toimii. Vika oli siis että ei tietyssä asennossa pelannut ja sitten ei pelannut oikein missään asennossa. Ja kylmänä oli joskus vähän houkuttelua että ottaa kierroksia.

  Sahaan vaihdettu polttoainesuodatin, tulppa ja kaasarin kalvot. Saivat tehtyä remonttia lähelle sitä rajaa mikä otettiin budjetiksi. Tyhjäkäyntiä piti pienentää, mutta muuten lauloi oikein hyvin.

  Hiukkasen otti ohimoon kun katsoi laskua jossa oli laskutettu bensasta mitä olivat laittaneet tankkiin desin…… No jos tuolla nyt toimii niin niellään tämäkin .

  Lenkopetäjä

  No on kyllä hanurista jos pensasta kehattu laskuttaa

Esillä 3 vastausta, 131 - 133 (kaikkiaan 133)