Keskustelut Metsänomistus Kenen kuuluu maksaa?

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 111)
 • Kenen kuuluu maksaa?

  Merkitty: 

  Ilmastopaneelin pääjehu Ollikainen kauhistelee alvariinsa medioissa, miten vastuuttoman metsänhoidon takia ilmastotaakka kohdistuu päästöihin ja tulee veronmaksajien maksettavaksi. …le sehän on oikea osoite! Aiheuttaja maksaa. Uskomatonta logiikkaa, että kun joku (metsänomistajat) eivät suostu siivoamaan toisten (päästöjen aiheuttajat) aiheuttamaa ilmastonmuutosta, niin nielujen ylläpitäjää yritetään saada maksumieheksi.

  Syy lienee yksinkertainen – jonkun muun pitäisi maksaa tämä lysti. Eli Ollikainen sielunkumppaneineen ovat hyötyjiä tässä kaupassa.

 • Kurki

  Niin, Sipilä & Orpo kävi ja ryssivät Suomen talouden.

  Sipilä ja Orpo yrittivät pelastaa Suomen talouden 2015 10 vuotta vallinneesta talouden kilpailukyvyttömyydestä Yhteiskuntasopimuksella, jonka tarkoitus oli sisäisellä devalvaatiolla laskea suomalaista liian korkeaa palkkatasoa 15% kilpailijamaihin nähden. Sen kolme kohtaa olivat:

  1, palkkoja lasketaan 5%

  2. tuottavuutta nostetaan 5%

  3. pidetään sen jälkeen palkkoja ennallaan niin kauan kuin kilpailijamaat ovat nostaneet omia palkkojaan 5%

  Kilpailukyvyn palauttaminen hautautui koronaepidemiaan ja odottaa edelleen jatkoa kolmannen kohdan mukaan vielä vuosia

  Visakallo Visakallo

  Suomen talous alkaa olla siinä jamassa, että seuraavaan hallitukseen voi olla hyvin vähän tunkua. Kovimmat Sipilän haukkujatkin alkavat vielä muistella häntä hyvällä.

  Reima Muristo

  Sipilä voi laittaa maatalouden tuottavaksi.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/91f7a314-43d4-42d4-bb3d-4b14bc111db3

  Tarkoittaa ilman tukea.

  Sipilän sote on sitten tulevaisuudessa Suomen suurin rahareikä. Maatalous ja kuntatalous ovat nykyisin suurimmat. Tämä kolmikko tuottaa vain täysin turhaa suojatyöpaikka osastoa.

  Meillä muilla on sitten muut Sipilä-hankkeet muistissa: forttumi, hanhivaara, Talvivaara, taksilaki, chempolis jne. Kepujen paskalaki kuulunee myös samaan uskontoon.

  Scientist Scientist

  Tämä on vasemmistohallituksen sote, ei Sipilän jos et ole huomannut. Myöskin muut luettelemasi hankkeet liittyvät vain pieneltä osin Sipilään. Nyt tarvittaisiin Suomen metsien puolustajaa, mutta pääministeri epäröi. Antoi Ohisalon tehdä oman tulkintansa, jota nyt äänestetään nurin eri valiokunnissa. Olisipa meillä Ruotsin demarit.

  Visakallo Visakallo

  Tuota Suomen ja Ruotsin demarien eroa olen minäkin ihmetellyt. Metsäteollisuushan on Suomessa vielä tärkeämpi maan toimeentulon kannalta kuin Ruotsissa.

  tamperelainen tamperelainen

  Kepun PJ Saarikolla on komission ennallistamiasetuksessa tasan kaksi vaihtoehtoa.Hylätä asetus tai lähteä hallituksesta.Marin todennäköisesti haluaa asetuksen hyväksyä lisätyillä reunahuomautuksilla! Näin käviEUn toissakesäisessä elvytyspaketissa,Marin kertoi saanensa hyvän neuvottelutuloksen ja lopputulos oli umpisurkea Suomelle,moniean miljardien selkäsauna
  Jos Kepu hyväksyy Komission asetuksen missään muodossa,tietää se Kepulle jatkossa 10% kannatusta ja  Saarikolle PJ-pestin loppua.Jämäkkä toiminta taas nostaa kannatuksen 15%n.Nyt jos koska on politikoinnin paikka

  Rane

  Ex-kommarien puheenjohtajaehdokkaat kulkivat Kainuussakin toitottamassa Lin johdolla että Talvivaara pitää ajaa alas valtion kustannuksella.Jos näin olisi tehty nyt käytäisiin keskustelua pitäisikö kaivos avata uudestaan.Onneksi meillä oli Sipilä pääministerinä joka ei parku-akoista piitannut.

  Reima Muristo

  Talvivaara-Terrafame on puhdasta kommunismia, valtion rahareikä joka on lahjoitettu hämäräfirma trafiguralle. Valtio ei millään laskuopilla saa sieltä omiaan pois, siitä pitävät korot huolen.

  https://www.finder.fi/Malmit+ja+teollisuusmineraalit/Terrafame+Oy/Tuhkakyl%C3%A4/yhteystiedot/3081402

  Timppa

  Kerpulla ei ole enää mitään hävittävää.  Olen Tamperelaisen kanssa samaa mieltä, että pitää katsoa kestääkö Marinin kantti ja tarvittaessa kaataa hallitus.  Silloinkepullab saattaa olla saumaa päästä jossain vaiheessa porvarihallitukseen.

  Per Ä Reikäs

  Kuka maksaa

  Kaiken minkä Venäjä rikkoo Ukrainassa, se sen myös maksakoon

  +Kipu, vamma, särky, psyko,kaikki, ihan kaikki hoidot ja terapiat Venäjä maksaa sotakorvauksia viellä vuosi kymmeniä.

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 111)