Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan moderointi

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 83)
 • Keskustelupalstan moderointi

  Merkitty: 

  Tämän keskustelupalstan moderointi kyllä laskee kiinnostusta osallistua keskusteluun.

  Taisin kirjoittaa viimeisen kommenttini Ilmasto ketjuun puolenyön aikoihin 26 päivä tai oliko jo 27 päivä helmikuuta ja keskustelu oli siihen mennessä ollut täysin asiallista, tosin lähtenyt hieman ilmasto aiheen ulkopuolelle, mutta ei todellakaan niin paljoa kuin muut ketjut täällä yleensä lähtee alkuperäisen aiheen ulkopuolelle. Tänään 27 päivä aamulla huomasin, että ketjusta puuttui viimeiset n. 20 kommenttia.

  Närkästyttää, koska keskusteluun osallistujat (minä mukaan lukien) ovat nähneet vaivaa tuodessaan  oman näkökulmansa ja kontribuutionsa asialliseen keskusteluun.

  Vaadin Metsälehden moderoijilta selvitystä tapahtuneeseen, ja muistuttaisin, että me keskustelijat osaltamme (tai ainakin suurin osa meistä) mahdollistamme teidänkin palkkojen maksun.

  Ps. Voisitte palauttaa loput keskustelusta tai aloittaa uuden aiheen  sillä keskustelun hännällä, jos moderoitiin pois sen vuoksi, että meni liikaa off topic.

   

 • reservuaari-indeksi

  Arvoisa Scientist, täsmennyksenä Sinulle että tätä samaa (nytkin) käyttämääni nimimerkkiä käyttää enemmän tai vähemmän aktiivisesti 4-6 eri henkilöä. Siihen on syynsä, ja kieltämättä se aiheuttaa joskus vähän hämmennystä jos joku ei muista nimeään loppuun laittaa.

  Rami, kuten kukaan muukaan, ei luonnollisestikaan vastaa kuin omista kirjoituksistaan.

  Lisäys 1: Olen kuullut, että Kertulla (sydän) on ollut välillä vaikeuksia hillitä sananvalintojaan. Joskin häntä usein lyödäänkin kovempaa kuin vierasta sikaa, niin se selittää vähän.

  Lisäys 2: Em. Kerttu oli juuri taas kerran 3 vkoa Green deal -hommissa ja tiedän että sieltä ei ehdi Metsälehden palstoilla ”viihtymään”.

  Rami

  Perko

  Moderoijan hipiä tuntuu olevan arka jos mainitaan  Stalin , Margaret Thatcher tai Angel Merkel. Poistettiiin kai vanhaan tapaan neuvostovastaisena.  Kuitenkin heillä jokaisella on ollut myös vaikutusta Suomen metsiin positiivisesti tai muuten.

  Tolopainen

  Kun sisäasiainministeriö mainitaan, se poistetaan varmasti.

  pystykorvat

  Tuo ROKSin mainitsema ilmastonmuutos se vasta herkkä sana taitaa olla kun Vasemmistoliiton  kolmen ison piirin toiminnanjohtajakin on  ehdottanut että ilmastomuutoksen epäilijät pitäisi ampua. No lähtö tuli mutta onpahan partaradikaalilla  nyt enemmän aikaa nyt jatkaa hommaansa tohtorikoulutettavana.

  Li siinä vaan menetti ”käsikassaransa” näin metsänhoitoonkin liittyvällä termillä ilmaistuna.  Hähää hä. vahingonilon sanotaan olevan ainoa oikea ilo.

   

  jees h-valta

  Onhan tuo molemmilla äärilaidoilla nyt tuulista. Onkohan se järki jotenkin nyt kovinkin hukassa vai peräti vasta hakusessa? Ei kait luulisi minkään tahon ehdointahdoin itseään paitsioon pelaavan?

  MIISU4F MIISU4F

  Minä kirjoitin palavaan ideologiseen tapaani saamelaisten oikeuksista. Jäämerenrata jutun yhteydessä. Se poistettiin pian. Olihan siitä väittelyäkin mutta minun alkuperäinen saamelaisteksti lähti tosi pian 🙁  Silloin harmitti, kun en ollut varautunut ollenkaan ja kopioinut tekstiä. Olisin lähettänyt sen lehtiin mielipidekirjoituksena.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Nimimerkillä reservuaari-indeksi ei kirjoita yksikään rami eikä yksikään kerttu, mutta kirjoittaa yksi heikki ja yksi johanna, lisäksi yksi kari ja ainakin kaksi hannua. Otso meinasi ihan unohtua. Ja moni muu.

  Visakallo Visakallo

  Seuraavan kerran Kerttu, – tai kuka hän nyt sitten oikeasti onkaan, kirjoittaa täällä halventavasti muista palstalaisista, teen hänestä ylläpitäjälle Asiaton viesti – ilmoituksen. Jos kirjoittajalla ei ole koskaan mitään muuta aihetta kuin toisten arvostelu, olkoon sitten kirjoittelematta. Samat säännöt pitää olla kaikille, ei kai siinä ole mitään epäselvää.

  rööri roope

  Miten palstalta voipi poistua hornan tuuttiin.Kiitos tiedosta

  MIISU4F MIISU4F

  ROKS, älä poista nimimerkkiäsi kuitenkaan, vaikket kirjautuisi sisään kirjoittaaksesi. Hyvä aloitus ja hyvää tekstiä. Jos vaikka hetken huilaamisen jälkeen taas kehtaat tulla seurakuntaan sekavaan!

  Olen ihan oikeasti joskus loukkaantunut, kun tekstejäni poistettu. Nykyään kopioin itsestäni parhaan höpinät, ihan sen takia, jos mode suuressa viisaudessa poistaa!

  Poistin oman nikkini aikoinaan kyllästyneenä henkilöönkin kohdistuvaan pskaan.. Sittenhän poistuu kaikki omat aloitukset ja kirjoitetut viestit samalla.

  Nikki muuttui hieman ja palasin, kun tuntui, että viitsii taas kirjoitella–palstan hienoisen siistytymisen myötä. Saapahan aloittaa alusta omat stoorit =D

  En siedä koulukiusaamista, enkä palstakiusaamista. Aika väljää toi moderointi on koskien toisten haukkumista mutta saamelasiasasta ihmettelen, oliko se todella NIIN poliittinen! (Kuten huomaat, asia kalvaa hieman edelleen). Muista poistetuista on ollut ihan aihettakin. Olen niin tunteella ja tunteesta elävä–kirjoittamisessakin.

  ROKS: tervetuloa takaisin sitten kun siltä tuntuu!!

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 83)