Keskustelut Puukauppa Metsäliiton a-osuudet katoa??

Esillä 10 vastausta, 151 - 160 (kaikkiaan 177)
 • Metsäliiton a-osuudet katoa??

  Onko muut Metsäliittolaiset lukeneet viestistänsä että a-lisäosuudet poistuu ja b-lisäosuuksiinkaan ei voi enää sijoittaa? Tulee jotain uutta osuuslajia. Ymmärsikö joku miten ne toimii ja mitä tuo nyt oikein tarkottaa? Kemin tehtaaseenko ne rahat menee vai mitä? Sijotuksia sisällä ja pohdin minnekä ne nyt kannetaan. Ilmeisesti edustajisto on tekemässä päätöstä tämmösestä.

 • urbo urbo

  Jos jesse on jäänyt vanhakantasiin menetelmiim ja tuotteisiin. Sama mikä 70-luvulla oli pop ei ehkä enää rokkaa. Keskittyisit vaan kuluttaa niitä suuria eläkesäästöjä ja pätkii poltinpuita

  jees h-valta

  Ei tässä ole kyse vanha-tai uuskantaisuudesta vaan johtamisen ja henkilöstön ja asiakkaiden kohtelusta. Ei hyvältä näytä. Minullahan on viralliseen eläkeikäänkin vielä noin kolmisen vuotta joten kerkiää tässä vielä jäljen jättää kylänurkille. En ole kauhean rankka kuluttaja ja viihdyn asiakastehtävissä. Mutta en jaksa huonoa yrityskulttuuria tuotakaan aikaa.

  Tolopainen

  Aina se jaksaa valittaa tuota samaa, vaikka itse on siellä töissä ja aiheuttaa ongelmia.

  jees h-valta

  Jos asiakkaiden palvelu ja työn johtotehtävät aiheuttaisivat ongelmia olisi niitä sitten ollut jo kohta neljäkymmentä vuotta. Ei vain ole esiintynyt moista. Asiakkaat ovat kyllä kiitelleet ja kehuneet että hienoa kun taas joku tietääkin jotain jossain. Mutta aika lyhyeksi näyttää jäävän Ulvilan asukkaiden kohtaamiset. Tuskin tätä vuotta enää loppuun. Kesälläkin kun lomailen on lafka taas suljettu. Mistä muuten valitin Toloppa? Mielestäni vain totesin mikä mättää.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ehkä täällä kannattaa keskittyä metsäasioihin ja yrittää pysyä kulloisenkin ketjun otsikossa.

  Tolopainen

  Tämä liittyy metsään näkee selvästi, että Jesse ei näe metsää puilta.

  urbo urbo

  Jospa ne hermoromahduksen partaalla olevat päällikköinsinöörit ei uskaltanut jesseä päästää ulvilan populaan sekaantumaan…

  Visakallo Visakallo

  Pilke silmässä: ”Itse epäilen kuitenkin eniten lobbariksi metsähallitusta, eli valtio kerää hyödyn vastineeksi Kemin sellutehdashankkeen luvituksesta.”

  Todennäköisesti näin on. Metsähallitus oli aikanaan myös metsälain uudistamisen takana, mutta ei tietenkään silloin voinut suoraan ajaa asiaansa, vaan teetti työt bulvaaneilla.

  Mäyräkoira

  Visakallolle: KYllä löytyy 60 km säteellä Hartolasta. Mainitsemasi ympyrän sisällä on montakin, jos Hartola ei ole keskipiste.

  jees h-valta

  Urbo, siellä juuri ollaan. Tosin päälliköt viihtyy paljolti konttuurissaan joten harvoin niitä näkee ja harvoin myös tarvii seurustella. Mutta toimintatavat olen tullut tuntemaan.

Esillä 10 vastausta, 151 - 160 (kaikkiaan 177)