Keskustelut Harrastukset Pankkiluvat

Esillä 3 vastausta, 61 - 63 (kaikkiaan 63)
 • Pankkiluvat

  Mikä lienee käytäntö hirvenpyynnin ns. pankkilupien käytössä.

  Olen käsittänyt tarkoitukseksi, että Luken toimittaman verotussuunnitelman toteuttamiseksi tarvittavan pyyntilupamäärän lisäksi anotaan ns. pankkilupia, joiden käyttäminen on harkinnanvaraista.

  Onko kuitenkin niin, että ne sisältyvät verotussuunnitelman toteuttamiseksi tarvittavaan pyyntilupamäärään, eli eivät ole lisälupia?

 • Planter Planter

  On taas se aika vuodesta, hirvijahdin aika, jolloin tämän metsästäjä-keräilijäkansan ikiaikaiset geenit saavat ylivallan. Mieleen hiipii pelko, että peninkulman päässä havaittu toinen metsästäjä-keräilijäperhe vie seudun hirvet ja omalle perheelle koittaa nälänhätä. Käydään ylikierroksilla, paniikki iskee ja ajatus hämärtyy. Sama on toistunut joka syksy, palataan hirvimääräasiaan tammikuussa, eikös juu.

  Metsästys keskusteluketju

  ”suorittava porras 13.10.2020, 18:45

  Ei saalista. Nähtiin kolme. Aika hiljaista on. Paikkakunnalla kaatoja alle 10.
  105 pyyntilupaa käytettävissä. Vahva veikkaus ,että hyvä ,jos puolet saadaan.”

  Pankkilupa keskusteluketju

  ”suorittava porras 22.10.2020, 22:44

  Paikkakunnallamme on parikymmentä pyyntilupaa pankissa ja osa on jo tässä vaiheessa otettu käyttöön. Nopeat syövät hitaat.”

  Tolopainen

  Muutamat hirviporukat pitäisi laittaa holhouksen alaiseksi. Metsästettiin villisikaa ja ammuttiin koira.

  jees h-valta

  Eikös ne käykkin välillä dementiakodissa vauhtia hakemassa. Kai siinä saattaa unohtua minkä näköistä riistaa sitä jahdattiinkaan. Toivottavasti edes jalkojen määrä pysyisi muistissa. Ettei paljon enempää meitä kaksijalkaisia alkaisi mennä jahdin uhreina.

Esillä 3 vastausta, 61 - 63 (kaikkiaan 63)