Keskustelut Metsänomistus Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 83)
 • Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

  Aikaisemmin Suomessa oli luonnollista, että pedot eivät haitanneet asukkaiden elämää. Se kuului sivistysvaltion perusoikeuksiin. Alikehittyneissä maissa asiat saattoivat silloin olla toisin.

  Nykyisen ekofasismin aikakautena ihmisoikeudet ovat joutuneet väistymään hyvin pienen ihmisjoukon harjoittaman petoterrorin tieltä. Tästä viimeisimpänä esimerkkinä on hallitsettomasti kasvanut ilveskanta. Saarijärven Pylkönmäellä ilves hyökkäsi kotipihalla ihmisen kimppuun. Myös sudet aiheuttavat jatkuvaa vahinkoa maaseudun asukkaille ja elinkeinoille.

  Mikä tätä maata oikein vaivaa?

 • Puun takaa

  Eiköhän noita aloituksia ole tullut tehtyä petojen tiimoilta aika paljon enemmänkin kuin vain nuo kolme. Olen maaseudun asukkaiden ja yrittäjien puolella eko-fasisteja ja heidän enemmän tai vähemmän ajattelenatonta myötäilijäporukkaansa vastaan.

  jees h-valta

  Enpä nyt aivan noin jyrkkiä termejä käyttäisi kuin joku fasisti. Eikös ne fasistit juuri olleet niitä tappajia?
  Eli ne jotka niitä petojen lahtaamisia mieluusti kannattavat.
  Näistä nyt vain piisaa lööppitarinaa laidasta toiseen ja todenperäisyys on jutun lukijan aina vapaasti syytä mietiskellä.
  Kovasti helposti liioittelulla saadaan näyttävämpiä ja raflaavampia ja ikävä kyllä lehteä myyvämpiä juttuja.
  Kun on sana hallussa ja mielikuvitus tyköistuva tilanteeseen voi lähes tyhjästä markkinoida mitä hirvityksellisimpiä juttuja.
  Ja koulukyyditys jatkuu vaikkei rahaa siihen oikein olisi lykätäkkään.

  H-vallan kriitikko

  ””Enpä nyt aivan noin jyrkkiä termejä käyttäisi kuin joku fasisti. Eikös ne fasistit juuri olleet niitä tappajia?””

  Juuri näin!!!
  Valitaan itselle mieleinen rotu tai laji, muusta viis!
  Hävitetään (tapetaan) sukupuuttoon hirvet ,myyrät, majavat ja mitä kaikkia elukoita niitä nyt onkaan, että saadaan joku vieraskasvi valtaamaan Suomen metsäluonto.

  jees h-valta

  Mitähän tuokin purkaus kriitikolta tarkoitti?
  En usko että ketään haluaa sukupuuttoon hävittää yhtäkään näistä mainitsemistaan vaikka kieltämättä tuolla taisi taneli ja joku muu sellaistakin väläytellä. Ainakin pedoille. Minun käsitykseni luonnosta on se että päästäisiin pikkuhiljaa luonnon omaan kantojen tasapainotukseen ja säätöön. Silloin se on myös helpompi hyväksyä jopa satunnaisten tuhojen suhteen. Nyt kun paisutetaan jotain tietoisesti lihatuotantoon ja pedot oltaisiin kokonaan hävittämässä niin ei istu tuhotkaan metsänomistajan käsityskykyyn.

  jees h-valta

  Toinen syy noiden metsästäjien touhujen vähentämishaluun on se etten kyllä ole yhtään mielelläni metsätöissä kun aika liuta kiväärimiehiä pyörii lähes samalla palstalla. Tämän viikonlopunkin epämiellyttävä yllätys oli kun kiersin palstaani aitoja tarkastaen ja siten hiukan puskissakin kulkien. Ja kun tulin omalta puoleltani naapurin aukon reunaan sen mäellä seisoo kiväärimies valmiuksissa. Tuli vain mieleen että kuinkahan kauan katseltiin kiväärin kiikarin läpi mitä sieltä tulee. Sormi liipasimella.
  En pelkää petoja vaan hiukan toisensortin epeleitä.

  jees h-valta

  Lisäksi siinä rajassa oli juuri hirvi rikkonut aitaa joten kaverilla saattoi hyvinkin kutia sormi.

  mehänpoika

  Nykyisin sudet ja muut suurpedotkin tulevat asutusten piiriin kärkkymään helppoa suupalaa kotieläimistä tai omenatarhasta. ”Mikä tätä maata oikein vaivaa?” Tätä kysyy nimimerkki ”puun takaa”, kun takavuosina Suomessa ei ollut juuri ollenkaan peto-ongelmia.

  Nykyihminen valtaan päästyään on ryhtynyt olemaan ”toiselle ihmiselle susi”. Jos on valtaa, ryhdytään ikäänkuin pöngittämään omaa valta-asemaa aivan päättömillä suurriistaa koskevilla päätöksillä, joista muu luonnossa liikkuva väestö ja maaseudun asukkaat joutuvat kohtuuttomasti kärsimään.

  Vai mitä mieltä olette, kun kotikissaa tai koiraa ei pysty iltasella edes vähäksi aikaa jättämään oven ulkopuolelle ilman petoeläinpelkoa. Pienet koululaiset ovat nykyisin maaseudulla samassa asemassa.

  Joku on koulutuksessa tai muussa kanssaihmisiin suhtautumisessa pahasti pielessä. Eihän jokaisesta asiasta pitäisi kehitellä pelkkiä ongelmia. Rauhoittamattomat petoeläimet ja pedontapporahat olisivat nykyistä käytäntöä parempi. EU:ta pitää uskaltaa uhmata vaikka siitä eroamisen kustannuksella.

  jees h-valta

  Nämä petojen pelkääjät tekevät hölmöyttään ”haaskan” pirttinsä nurkkiin kantamalla ruokatähteitä joko kompostiin tai keräysastiaan. Eläin vainuaa sen kilometrien päästä ja toimii juuri kuten se on ikiajat toiminut. Menee hakemaan syötävää.

  suorittava porras suorittava porras

  Mitenkähän ennen olisi pärjätty , kun tuo jätteiden käsittely oli jonkin verran väljempää ?

  Ei noita petoja , ainakaan karhua, tarvitse enää onneksi kauaa pelätä. Jos se ilmestyy nurkille luuraamaan , antaa poliisiviranomainen luvan hoitaa elukka dead or alive jopa alle tunnissa . Soitto 112 :een , ja homma lähtee rullaamaan.

  Kuluneen kesän kaksi roskisdyykkarikarhua tuossa lähellä lopetettiin vähän pidemmän kaavan kautta. Nyt ovat luvanneet jostavampaa käytäntöä. Edelleenkin on viitteitä siitä , että nämä jo autuaimmille roskalaatikoille siirtyneet yksilöt eivät olleet viimeisiä laatuaan.

  jees h-valta

  Tuossahan suorittava juuri tunnustaa jahdanneensa roskiskarhuja.
  Missähän se suorittava silloin olikaan se syyllinen osapuoli ihmisen ja pedon kohtaamiseen asutuksessa?
  Ennen näitä kunnallisten kerääjien lootia useimmiten ruuat syötettiin kotieläimille tai kompostoitiin asianmukaisesti.
  Nythän tällaista ei tehdä vaan ostetaan lemmikeillekkin kalliimmat muonat kuin talon ihmisille. Ihmisen ruokatähteet roskapönttöön kun siitä kerran maksetaankin.Eikä osata enää kompostoidakkaan. Uusavutonta meuhkaajaväkeä.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 83)