Keskustelut Metsänomistus Poliitikot täysin vieraantuneita todellisuudesta

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 109)
 • Poliitikot täysin vieraantuneita todellisuudesta

  Poliitikkojen vieraantuminen todellisesta elämästä ei ole mikään uusi ilmiö, mutta aina vain pahempaan suuntaan ollaan menossa.
  Yksi osoitus tästä saatiin Vasemmistoliiton varapuheenjohtajan Hanna Sarkkisen suulla 12.9. Maaseudun Tulevaisuudessa.
  Hän onnistui ”Avohakkuiden aika on ohi” – jutussaan kirjoittamaan kuudelle palstalle tekstiä, jossa oikeastaan mikään ei pitänyt paikkaansa.
  Täydellinen tietämättömyys tunnetusti antaa lausuntoihin sitä kaikkein suurinta varmuutta, mikä tälläkin kertaa tuli todistettua
  Itse alan jo eläköityä siinä vaiheessa kun Vasemmistoliitto ja Vihreät tulevat taas hallitukseen, mutta sääliksi käy nuorempaa polvea, joiden mahdollisuudet elää ja yrittää täällä Suomessa tehdään tämänkaltaisten poliitikkojen ja heidän myötäiliköidensä toimesta mahdottomaksi.

 • savo'ttamies savo’ttamies

  Jätkä lukee kommentit huolimattomasti…nykyhallitusta ei taidettu moittia yhdessäkään kommentissa.

  Metsuri motokuski

  Samaa mieltä jätkän kanssa. Kuka tosiaankin luuli että kun Sipilä ja persut tulee hallitukseen ja lupasivat laittaa maan asiat kuntoon niin mitään ei voi tapahtua ja sama meno jatkuu ? Jos valtion velka lisääntyy jatkuvasti ja kulutamme enemmään kuin tienaamme niin jos asioihin pitää laittaa stoppi niin joko kulutusta vähennetään tai tuloja lisätään. Kun valtion budjetista suurin osa menee sosiaalietuuksien ja koulutuksen  maksuun niin merkittävimmät säästöt saadaan kun puututaan näihin maksuihin. Silloin kohdennukset tulevat suoraan vähempiosaisille ja lapsiperheille. Nehän ne varat käyttävätkin. Rikkaat ja hyväosaoiset eivät sosiaaliturvaa tarvitse kun ne saavat nekin palvelut muualta. Nyt esimerkiksi työttömyysmaksuihin menee juuri se summa jonka valtio ottaa uutta lainaa. En ihmettele yhtään jos haluja on puuttua työttömyysturvaan tai ainakin tehdä siitä vastikkeellinen.

  Planter Planter

  Kuvahaun tulos haulle fingerpori persut

  MaalaisSeppo

  Kansan yhtenäisyyden kannalta kai olisi parempi, että annetaan valtion ottaa reippaasti velkaa ja rahat jaetaan kansalaisille. Tätä jatketaan, kunnes ulkopuolinen valvoja ottaa pelikentän haltuun. Näin saamme yhteisen vihollisen ja kansa yhdistyy talvisodan hengessä.

  harrastelija harrastelija

  Jahas, Joukamokin on vielä mukana!

  Pari edellistä hallitusta on ajanut tilanteen siihen pisteeseen, että heidän äänestäjäkunta on paisunut suureksi. Demokratiassa se tarkoittaa sitä, että työtä tekevä veronmaksaja ei enää saa ääntään kuuluviin.

  Asiansa hoitanut pääministeri on koko ajan näiden siivellä eläjien hampaissa siksi, että oma talous on kunnossa. Kunnallisvaalit on tulossa ja huomattava määrä on ehdolla ja tullee myös valituksi vaikka oma talous on täysin retuperällä.

  Visakallo Visakallo

  Mikä siinä onkin, että politiikkaan harvemmin valikoituu ne penaalin terävimmät kynät. Meilläpäin kävi aikoinaan, että kunnallispoliitikot kunnan lämpölaitoksen rakentamisesta päättäessään luulivat piirustusten hintaa koko laitoksen hinnaksi! – No, isoa lisäbutjettiahan siinä tarvittiin, mutta laitos valmistui kuin valmistuikin, – tosin se ei toiminut kunnolla. Lopputulos oli, että selvitystilaan ajautunut laitos siirtyi eurolla suuren energiayhtiön omistukseen. Laittoivat pannut toimimaan ja  kaukolämmöstä maksetaan nyt kovaa hintaa.

  harrastelija harrastelija

  Ennen oli sanonta: tekijät erikseen ja puhujat erikseen! Joka oikeasti antaa työpanoksensa yhteiskunnan hyväksi, niin ei sillä ole aikaa paskan jauhamiseen! Kysymys on siintä, että jos tällainen oikea osaaja asettuu ehdolle vaaleissa, niin hänellä ei ole sitä markkinointikykyä – eli itsensä kehumistaitoa!

  Työaikana meillä oli keväällä koppuoonti jossa oli mukana eri alojen työnantajan edustaja sekä työntekijäedustaja. Eräs työnantajan edustaja tuotiin mustalla mersulla ulko-ovelle, edustajasta haisi konjakki – ilmoitin siitä tilaisuuden jälkeen työnantajalle!

  Eräs entinen rakennusmies oli edustamassa alan työntekijäpuolta. Hän kertoi jääneensä pois työelämästä rikkoontuneen selkänsä vuoksi ja sen vuoksi oli joutunut ”selvittäjien kastiin”!

  90-laman aikaansai osaltaan koalitio kok + sdp, iso-Lipponen heilautti vain kättä, kun oli aika korjata vahingot. Kokematon Ahon hallitus teki välttämättömät muutokset ja laivan käännyttyä Lipponenhan siellä oli puolueensa kanssa tulossa mukaan, kun lähti nousu ylöspäin.

  Nyt haiskahtaa samalta, veikkaan että Sipilän hallitus tekee tarvittavat kipeät päätökset ja spd keikkuu seuraavissa eduskuntavaaleissa keulilla. Kansan muisti on lyhyt, tuskin vaalikautta!

   

  jees h-valta

  Harrastelija oikeassa, näinpä se todennäköisesti käy. Irtopointsit kerää seuraava poppoo toisten kustannuksella. Sipilän oma kannatus on jo romahtamaan päin. Kun hiukan joutuu kansaakin kurittamaan ei siitä kyllä kiitosta tipu. Vaikka kansantalous on hiukan jo saatu horjumaan oikeaan suuntaan. Surullista kyllä, aivan hyvä hallitushan tuo on ollut vaikka moni ei näiden ikävien asioiden läpi näe uuteen tulevaisuuteen. Olisi huomattavasti pareen ettei vihervasenta päästettäisi tuhoamaan alettua linjaa. Vaikka tässä on työelämääkin itekkin nähnyt riittämiin tajuan kyllä tämän hallituksen jutut varsin hyvin. Ehkä hiukan joku muukin koska persujenkin kannatuksen lasku jo loppui ja nokka nousussa taas ylöskin päin. Kokoomus taas runnoisi yli kansan sietokyvyn kun kerran pää on auki saatu ja se ei enää sada kannatusta kyllä heitin laariin. Nyt olisi hyvä pitää maltti ja saada tämä vaihe kunnialla päätökseen. Sotea myöten.

  Rane2

  Aamulla radiossa oli veronmaksajain keskusliiton Teemu Lehtinen.Yleensä Teemu ihan viran puolesta moittii kulloisenkin hallituksen ratkaisuja.Nyt oli kuitenkin toinen ääni kellossa.Hän oli sitä mieltä että verotuksen kevennykset yhdistettynä Kiky-ratkaisuun on ihan fiksu yhdistelmä.

  Hallitushan on joutunut taiteilemaan siinä että valtion menoja tulisi leikata mutta niin ettei orastava nousu tyrehdy.Nyt näyttää siltä että tässä on onnistuttu.

  ”Talousviisaiden” keskuudessa tehty kysely osoittaa yllättäen että he lähes yksimielisesti pitävät yhteisvaluutta Euroa vahingollisena Suomen taloudelle,verrattuna jos olisi ollut oma kelluva valuutta.

  Jos kysely olisi tehty 2 vuotta sitten tulos olisi ollut päinvastainen.

  Pylkkäs Konsta totesi aikoinaan että jälkiviisaus on se viisauden imelin laji.

  Sipilä lupasi että kun hallituksen toimet rupeavat tehoamaan niin talous lähtee nousuun.Ennustelaitosten päinvastaisista käsityksistä huolimatta näin on käynyt.

  Jätkä

  Sippilä on pääministerinä täysi nolla, hänellä ei ole poliittista kokemusta yhtään ja se näkyy kyllä.

  Sippilä on KEPUlaumansa kanssa arponut toinen toistaan ihmeellisempiä lakimuutoksia, jotka onneksi valppaan opposition ansiosta on saatu tyrmättyä ja peruttua. Yhtään oikeaa – poliittista päätöstä ei ole tullut.

  Kekkonen oli oikeassa päättäessään, että Kokkareita ei pidä hallitukseen päästää. Enemmistöhallitusta rustetessa Kepu on sitten lähes pakko ottaa hallitukseen, mutta siinä porukassa ei ole ministeriainesta.

  Metsänomistajista enemmistö on duunaritaustaista porukkaa, he vaan eivät ole niin kärkkäitä ajamaan vain omaa etuaan, kuin nuo ns. porvaripuoluetta järjenvastaisesti kannattavat.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 109)