Keskustelut Metsänhoito Se ei ole tuottavaa metsätyötä jos lihava poika ei itke

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 79)
 • Se ei ole tuottavaa metsätyötä jos lihava poika ei itke

  Merkitty: 

  5-6 tuntia menee tavallisessa taimikonharvennukseesa kun rauokavalio ja saha on oikeanlainen. Metsäkustannuksen metsäeväät on kyllä kummallinen, en tiedä mikä tämän opuksen yhteys on urheiluun ja metsätyöskentelyyn. Onko metsään tarkoitus mennä syömään vai tehdä töitä? Ylipainoa on äärimmäisen tärkeä välttää. Iän myötä ylipainon merkitys vielä korostuu kun lihasmassa vähenee. Moni vanhempi raivaaja ruoskii nuoria kun ei raivaus kiinnosta mutta liian vähälle jää huomio keski-iässä tuleva ylipaino ja sen heikentävä vaikutus raivaussaavutuksiin. Lihavuusepidemia riivaa myös metsäalaa kun ei osata pitää painoa kurissa ja oikeita metsäeväitä. Jos taimikonharvennusta haöuaa tehdä hehtaarin 6 tunnissa on kiinnitettävä huomiota metsäeväisiin. Kahvi diureettina on äärimmäisen nou nou joskin aamupalalla nautittuna se parantaa suoritusta. Metsä eväiksi riittää vesi ja 2-3banaania, josta saadaan hiilihydraattia sekä tärkeitä hivenaineita kalsiumia ja magneusimia. Ja joka päivä toistaen ilman lihaskramppeja, suolaa saa ihminen riittävästi normaalista ruokavaliosta.

 • Mottimasa

  Kuitenkin rahaa on loppupeleissä se käteenjäävä nippu seteleitä eikä aika kun puhutaan omasta työstä, sähläsi miten sähläsi viikon tai kuukauden niin käteenjäävä osuus ratkaisee. Jos siirrytään vieraan töihin on asia aivan eri. Ei kukaan tekisi hankintahakkuuta jos pitäisi kilpailla oman ajan ja sille lasketun hinnan kanssa moton rinnalla, mutta tilissä sen eron huomaa.

  Jätkä

  Sittenhän onkin edullisinta tehdä koko hankintamäärä klapeiksi, sen kun saa vielä verovapaana työn osalta. kun vielä kilkuttelee klapeiksi metsässä, niin kuljetuskin onnistuu repulla. Jää omaan kukkaroon jokainen euro, bensakulutkin saa vähennyksiin.

  Mottimasa

  Oikein nuuka noin tekisikin. Hölmöläinen ei kuitenkaan kannata olla.

  Raivaaja

  Minulla oli kesän vääräoppisesti pelkästään vettä mukana.  Tein aamuyöstä työt jolloin oli helppo olla syömättä. En syönyt töihin lähtiessäkään mitään. Kotiin tulin 10-11 välillä jolloin ensimmäinen syönti. Jaksaminen on ollut kyllä mahtavaa. Ei mitään ongelmia. Nyt kun aamut pimenee niin töihin lähtö viivästyy. Termospulloon kaurapuuroa otan mukaan. Ryynit veteen ja kun alkaa kiehumaan niin kaadan termospulloon. Kypsyy sitten puuroksi tuntien aikana termarissa. Edelleenkään en syö mitään töihin lähtiessä.

  Jätkä

  Ei tainnut joka päivä tulla kahta hehtaaria? ? ?

  Raivaaja

  Totta kai tuli. Ei tehnyt edes tiukkaa! ! !

  Puuki

  Raivaajalla ihan käypänen ohje kaurapuuron hauduttamisessa. Hyvää puuroa tulee muutenkin hauduttamalla. Esmes ohrapuuro kun hautuu leivinuunissa yön yli pienellä lämmöllä , niin ihan parasta tulee. Sama myös  hirvenpaistien ym. kanssa.

  Jätkä

  Kun palstan korkeasuoritteiset hirmut ovat oman kertomansa mukaan  huhkineet parin hehtaarin päivätuotoksella ilman eväitä ja jopa ilman juomiakin, niin mieleen hiipii epäilys, että eivät he ole sohvalta nousseet vuosikausiin.

  Viimeksi tänään kävin jäähallilla katselemassa lätkämatsia ja sopivasti olin pelaaja-aition yläpuolella, josta voin seurata tapahtumia aitiossa ja jäällä.

  Maalivahti – vaikka hänen roolinsa näyttää kevyeltä, ottaa huikkaa eväspullostaan aina, kun esim kiekko löytyy hanskasta, maalin jälkeen ja pelikatkon yleensä. Pelaajat ovat jäällä noin minuutin kerrallaan ja siemaisevat U-juomaa aina tultuaan vaihtoon.

  Valkku otti vähintään yhtä tiheään, joten aloin jo epäillä, että hänellä oli parempaa juomaa pullossaan.

  Vaikka metsätyö toki on lasten leikkiä jääkiekkoon verrattuna, niin kyllä minun kokemuksella siellä on tankattava sahaaja samaan tahtiin kuin sahakin. Sillä erolla, että saha tankataan aina täyteen.

  jees h-valta

  Kokaiinin voimalla siellä jo pelaillaan ja kait siinä hiukan nesteytystä on hyvä joukkoon sekaan kallistaa. Kesken pelinkin.

  Lenkopetäjä

  testaappa jesseki kokkelia.saattas ajatus kirkastua

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 79)