Keskustelut Metsänomistus Susien määrää vähennettävä

Esillä 6 vastausta, 81 - 86 (kaikkiaan 86)
 • Susien määrää vähennettävä

  Maa- ja metsätaloustuottajien Keskusliiton mielestä susien suojelupolitiikka ja aiempien eläinvahinkojen vähättely ovat lisänneet susien tekemien vahinkojen määrää lounaisessa Suomessa.

  Susikanta tulisikin MTK-Varsinais-Suomen mukaan vähentää inhimilliselle tasolle. Petoeläimet eivät saisi haitata maaseutuelinkeinojen harjoittamista eivätkä aiheuttaa pelkoa ihmisissä.

  Sudet tappoivat kolme hiehoa alkuviikosta Mynämäen Karjalassa sijaitsevan maatilakeskuksen läheisellä laitumella. Karjalan kyläkoulu sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä tapahtumapaikasta.

  Sari Toivonen Yle Turku

 • Korpituvan Taneli

  Iron Man:
  ”On tainnu jesse piruttaan käskeä yhden h-vallan suden Taneli-pappaa pelottelemaan.”

  Taitais paremminkin täältä olla varaa lähettää Harjavaltaan päin muutama, kun siellä niistä niin tykätään. Ehkä Iron Manillekkin liikenisi yksi, hakkion reunalle, eväsreppua vahtimaan.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Iron Man

  No laita vaan Taneli-pappa susi tulemaan,hyvähän se on että eväsreppua vahditaan ettei hirvestäjien koirat enää tule meittin eväitä napsimaan.
  Vaan mikä on hakkio.

  Korpituvan Taneli

  Iron Man:
  ”Vaan mikä on hakkio. ”

  Se on se alue jossa työskentelet. Tai paremminkin siitä alueesta tulee hakkio, kun olet siellä hetken heilunut.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Korpituvan Taneli

  Harrastaja, hakkio ei ole sama kuin hakkuuaukko. Se on vain yleensä kohde joka on hakattu tai jota hakataan parhaillaan.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Kurki

  Metsästyskoirien vartijaksi voisi hankkia vaikka Kaukaasianpaimenkoiran tai kaksi, sillä se on suttakin voimakkaampi ja tappaa sen, jos sattuu tuollainen tapaus, että susi käy metsästyskoiran kimppuun.
  Lampaankasvattajathan on hankkineet susia vastaan näitä paimenkoiria.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaukasiankoira

  6 m3

  ”On susijahti alkanut, ne meitä jahtaa, emot, pennut vaan, ne kaikki ammutaan. Miehet huutavat, sudet juoksevat, lumi verenpunaiseksi värjäytyy.”

Esillä 6 vastausta, 81 - 86 (kaikkiaan 86)