Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

 • Tämä aihe sisältää 2,655 vastausta, 68 ääntä, ja päivitettiin viimeksi sitten VisakalloVisakallo toimesta.
Esillä 10 vastausta, 2,151 - 2,160 (kaikkiaan 2,655)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • urbo urbo

  Neukut ja ukraanalaiset eivät toisiaan ymmärrä, siksi keskustellaan miekan kanssa, eri kieli

  Tolopainen

  Sota johtuu pelkästään Venäjän natsismista ja siitä, että siellä ei ole demokratiaa. Ei demokraattiset valtiot käy sotia keskenään. Kansa ei halua sotia, kun se joutuu etulinjan verisiin poteroihin. Sotimisessa ei ole mitään kunniakasta sotilaan kannalta. Se on pelkoa ja kuolemaa.

  Visakallo Visakallo

  Suojelupoliisi ehdottaa vieraan valtion puolesta tapahtuvan informaatiovaikuttamisen kriminalisointia. Rangaistavuus voisi koskea tilanteita, joissa vieraan valtion tiedustelupalvelun toimeksiannosta tai puolesta pyritään pahantahtoisesti vaikuttamaan Suomen yhteiskunnalliseen päätöksentekoon tai levittämään ilmeisen perättömiä tai harhaanjohtavia tietoja Suomen yhteiskunnallisesta päätöksenteosta tai suomalaisen yhteiskunnan tilasta. YLE

  Tolopainen

  Entäpä, jos ei ole vieraan valtion toimeksiantoa, vaan toimii kuten hyväuskoinen hölmö. Niistä löytyy esimerkkejä aika läheltä.

  Visakallo Visakallo

  Ilmeisesti sana ”puolesta” voisisi tarkoittaa myös näiden hyväuskoisten hölmöjen toimintaa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Uutistietojen mukaan Rein-joen pinta on valahtanut niin alas että laivakuljetuksilla on vaikeuksia. Ilmeisesti kuuman kesän ja vähälumisten Alppien yhteisvaikutus? Energiahuollolle tämä tietää lisää ongelmia – ehkä syyssateet sitten pelastavat?

  Rukopiikki

  Saisi sataa että olisi vesivoimaloille vettä. Harmi vain että iso osa Lapin sateista menee Inarin kautta Venäjän voimaloille. Mutta kun on metrisiä puita pirtin uuniin ja vähän lyhyempiä saunan kiukaaseen niin ei oo energiahuolia. Jos bensiini loppuu niin suolat saa kun on tervatut sukset taikka sitten ajaa porolla.

  Tolopainen

  Inarin järvessä on Suomen puolella yksi voimalaitos. Sitäkin oltiin jo lakkauttamassa 2019, tuskin enää. Vaelluskalat ei elätä, kun niitä ei kuitenkaan ole, vaikka voimala purettaisiin. Ei noista kalaportaistakaan mitään hyötyä nykyisin ole kun kalat puuttuu.

  Tolopainen

  Kyllä ihmetyttää tuollaiset rahanjakoa puheet, joita poliitikot harrastaa. Valtion budjetissa kansalle jaetaan 8mrd€ enemmän rahaa kuin veroja kerätään. Eli todellisuudessa ansiotulovero on lähellä nollaa. Veroja pitäisi nostaa ja lopettaa höpötukset lisääntyneestä menoista, tuhlaus on jokaisen omassa harkinnassa. Lapsilla on ilmainen ruoka kouluissa ja päivähoidossa. Aikuiset maksavat vain lounasedun ja työpaikalla voi ladata ilmaiseksi sähköauton akun. Mitkä menot on kasvaneet.

  Rukopiikki

  Kirakkakönkäällä vain pienvoimala jolla säännöstellään Rahajärveä, joka laskee Inariin. Nekin vedet menee Inarin kautta Venäjälle. Eikös Inarin laskujoessa olevat ole kaikki Venäjän ja Norjan.

Esillä 10 vastausta, 2,151 - 2,160 (kaikkiaan 2,655)