Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,161 - 2,170 (kaikkiaan 2,208)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Tolopainen

  Niinpä onkin, katsoin kuvasta virtaussuunnan vääräksi.

  Rukopiikki

  Suomen pitäisi nyt harvaan asuttuna kylmänä pohjoisena maana olla Ukrainan sodan pakotteiden takia vaatimassa EU:lta isoa monien miljardien tukipakettia. Sanottaisiin, että jos emme sitä saa, niin sitten ostamme Venäjältä halpaa energiaa niin paljon kuin saamme ja luovumme kaikista pakotteista. Me kärsimme tässä pohjoisena kylmänä maana joka on Euroopan äärillä (pitkä matka kaikkialle) ja Venäjän rajanaapurina niin tosi paljon että muiden maiden pitäisi meitä avustaa. Keski-Euroopassa kitisevät eikä siellä ole edes kunnon pakkasia. Riittää kun pistää villapaitaa päälle. Mutta mitä vielä, maksamme nytkin parhaillaan italialaisten kotiremontteja!

   

  Visakallo Visakallo

  Nytkö se alkaa? Seuraako Kiina Putinin esimerkkiä, eli päättyvää sotaharjoitusta jatketaankin sodalla:

  Taiwaninsalmella on sunnuntaina havaittu yhteensä 66 Kiinan ilmavoimien lentokonetta. Lisäksi 14 kiinalaista sotalaivaa havaittiin salmella ja sen läheisyydessä. 22 kiinalaiskonetta tunkeutui Taiwanin ilmapuolustusvyöhykkeelle, joka sijaitsee vielä kansainvälisessä ilmatilassa.

  Kiinan puolustusministeriö kertoi aiemmin tänään päättävänsä suuren sotaharjoituksensa Taiwanin lähistöllä. IS

  Tolopainen

  Diktatuurit pullistelee, mutta kyllä pitäisi alkaa kirkastua, että sotimalla he eivät voi enää rajoja muuttaa. Jenkkilän ja lännen aseet on liian kehittyneitä, ei miesmäärällä enää sotia voiteta. Ihmetyttää miksi venäläiset lähtevät vapaaehtoisesti  tapettaviksi. Voisivat kaikessa rauhassa keitellä kaalisoppaa ja poltella mahorkkaa, kukaan ei heitä uhkaisi.

  Rane

  ”Ihmetyttää miksi venäläiset lähtevät vapaaehtoisesti  tapettaviksi.”

  Elämä Venäjällä on niin huonoa ja näköalatonta että sotiminen voi vaikuttaa hyvältä idealta…

  jees h-valta

  Ranehan sen tietää? Ihmettelen missä kohtaa ne naapurimaan aika mukavahkon kertaallisilla kieseillä rajaa ylittelevä Venäjän kansalainen on meitä perässä? Ei minulla ole tuon vertaa matkustusvaraa kuin heillä.

  Rane

  ”Ei minulla ole tuon vertaa matkustusvaraa kuin heillä.”

  Ok.Jesselle ryssän armeijassa sotiminen voisi ollakin keino päästä paremmille tienesteille…

  jees h-valta

  Tuskin nämä meille lomailemaan pyrkivät sodasta tulossa ovat.

  Tolopainen

  Eipä tietenkään, Siperian vähemistökansat Venäjän puolesta sotii, ei herrakansa itse lähde rintamalle. Sota ei pahemmin kosketa Moskovan ja Pietarin väestöä.

   

  Jätkä

  Tolopainen on tuon RyZZien taistelijoiden palkka-arneijan kokoonpanon oivatanut, JeeZZi ei milloinkaan, tai sitten JeeZZi on niin Pulterin lumoissa, että ei vain pysty tunnustamaan (käsittämään.)

  Nuo ei puhdasrotuiset vähemmistökansat houkutellaan LUPAAMALLA ison nipun Ruplia ja hyvää kuukausipalkkaa sekä runsasta ryöstösaalista autoista (Joilla voi saaliinsa kotiuttaa) – lähtien.

  Puolipakollakin heitä viedään. Kun rahat on luvattu muutaman kuukauden ”taistelujen” jälkeen, ei enää tarvitse rahoista huolehtia, mies on jo krematorioitu, eikä häntä näy tilastoissa lainkaan.

  RyZZien armeijassa on paikalliset JeeZZit likipitäen ainoat politrukit, jotka ovat aitoja. Rivimiehet ovat vain musikoita, joita ei edes lasketa.

Esillä 10 vastausta, 2,161 - 2,170 (kaikkiaan 2,208)