Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,191 - 2,200 (kaikkiaan 2,732)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Tolopainen

  Venäläisiä hyysätään lännessä, siitä hyvästä, että tappavat ihmisiä Euroopassa. Miten on mahdollista, että saavat edelleen harjoittaa länsimaissa liiketoimintaa ja tulevat tänne muka turisteina. Vakoilijoita ja varkaita ne on. Miten jokin länsimaa voisi kansallistaa mitään, ei nössöeduskunnat sellaiseen kykene. Suomessa pitää pressalle palauttaa entiset valtaoikeudet. Tuollaiset bile- Sannat ei päätöksentekoon kykene, eikä ole mitään uskottavuutta.

  Suomessa on useita venäläisiä yhtiöitä, jotka ovat täällä vakoilemassa, ne ostavat isolla rahalla suomalaisia osaajia palvelukseensa.

  Länsimaiden lainsäädäntö ei mitenkään sovellu nykyiseen kriisitilanteeseen. Markkinavoimat temmeltää ja poliitikot ehdottelee, että kevennetään veroja, kun ansiottomat rahastukset pitäisi kieltää.

  Venäläiset turistit pitää laittaa rajalla koppiautoon ja viedä internointileireille uudelleen koulutukseen ja valistukseen. He eivät enää erota oikea väärästä. Tarvitaan piikkilankaa ja konekiväärejä, kuten 40-luvulla, tehostamaan valistusta.

  Eipä viljasta mikään pula näytä olevan 26000t maissilasti ei kelpaa kenellekään. Jos tuotaisiin Suomeen viljanhinta romahtaisi.

  Kurki

  No tuo väitehän ei pidä paikkans. Esim USA, Turkki aloittaneet sotia.

  Onko USA aloittanut valloitussotia?

  Ukrainan sota on Venäjän valloitussota.

  Apli

  Aika munatonta touhua, viisumien myöntäminen pitäisi lopettaa heti venäläisille ei muuta kun viisutoimisto kiinni… Moni luulee että fortumin osake halpa, ja sitä ostetaan noh en koskisi siihen pitkällä tikullakaan, venäjän toiminnot myymättä, samoin on uniperillä, todella huonosti johdettu yhtiö jonka johto ja hallitus ns normiyhtiössä olisi pistetty ulos jo aikaa sitten enkä usko että fortum pystyy maksamaan osinkoa moneen vuoteen sen rahat uppoaa uniperin pelastamiseen… Hyvä asia on että toivottovasti ukraina sai iskettyä krimille ja iskee jatkossakin..

  Rane

  Huono asia taas on että Ukraina ei näytä kykenevän isompaan hyökkäysoperaatioon.Asiantuntijoiden mukaan olisi pitänyt jo aloittaa kun syksy tulee vastaan.Sotilaallista ratkaisua ei näytä syntyvän joten ratkaisu pitäisi saada aikaan neuvottelupöydissä mikä myös näyttää epätodennäköiseltä.Voi tulla todella pitkä kriisi.

  Tolopainen

  Hyvä asia on että Venäjä menetti suuren määrän lentokalustoa Ukrainan iskettyä Krimillä lentotukikohtaan. Nyt osui Putleria leukaan.

  Visakallo Visakallo

  Ukrainan ilmavoimien tiedottaja kertoo Krimillä tiistaina tapahtuneissa iskuissa tuhoutuneen 10 venäläistä lentokonetta.  Lisäksi tiistain iskut osuivat myös lentokentän ammusvarastoon.

  ISW raportoi Venäjän olevan haluton syyttämään Ukrainaa Krimin lentotukikohdan räjähdyksistä. Venäjä pelännee myöntää Ukrainan mahdollisesti pystyneen iskuun, sillä Kreml ei halua armeijansa ilmatorjuntajärjestelmän uskottavuuden entisestään heikkenevän. Aiemmin venäläisen Moskva-aluksen uppoaminen oli asettanut Venäjän ilmapuolustuksen kyseenalaiseksi. IS

  Visakallo Visakallo

  Ukraina ei ole vain läntisten aseiden varassa, vaan maalla on merkittävävä määrä omaa kehittynyttä asetuotantoa. Neuvostoliiton aikaan Ukraina vastasi pitkälle koko liittovaltion ase- ja ydinvoimateollisuuden kehittämisestä. Pieni Eestin Neuvostotasavalta oli tuohon aikaan myös yllättävänkin vahvasti tässä työssä mukana. Siinä mielessä Putin on aivan oikeassa, että Neuvostoliiton hajoaminen oli nimenomaan Venäjälle suunnaton menetys.

  jees h-valta

  Miksi aivan yhtä hyvin Ukraina ei voisi olla seuraavan suurvallan nimi idässä? Venäjä voisi ilman sotaakin antaa maa-alueensa ja hallintonsa alisteiseksi Ukrainalle jolloin vanha osaaminen ja loisto palaisivat paljon vähemmällä häpeätahralla. ja länsi-integroituminenkin sujuisi juohevasti siitä eteenpäin. Putin voisi saada vielä hetkeksi pääministerin pestin ja kaikki olis Happy End!

  Tolopainen

  Kylläpä risujen myynti teki vaikutuksen. Kohta varmaan pösökin vaihtuu Ladaan.

  Apli

  Hienoa partisaani toimintaa Ukrainalta kun iskevät krimille sinne vaan lisää iskuja, alkaa muistuttaan suomalaisten kaukopartiohommia(:

Esillä 10 vastausta, 2,191 - 2,200 (kaikkiaan 2,732)