Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,181 - 2,190 (kaikkiaan 2,654)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Venäjä on maailman suurin maa pinta-alaltaan ja suuret luonnonvarat. Mihin ne sitä viljelymaata, kun väkikään ei kasva ja sitä on erittäin harvassa. Mihin Asovanmeren fossiilienergioita (niitä enää kukaan osta) tai Krimin laivastotukikohtia, kun Mustanmeren rantaa on Sotsin kohdalla ihan omasta takaa.

  Viisumiasiassa on vähintään kaksi puolta. Kun niitä myönnetään, Venäjän oppositio voi toimia edes ulkomailla ja toiseksi nuo turistit voivat altistua matkoillaan oikealle tilannetiedolle.

  Scientist Scientist

  No tuo väitehän ei pidä paikkans. Esim USA, Turkki aloittaneet sotia. Samoin Argentiina, puhumattakaan siirtomaahistoriasta Englannin kohdalla. No sitä en tietenkään usko että näin kävisi Pohjoismaissa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Vietnamin sota, surkea luku USA:n historiassa.

  Jätkä

  DA-JeeZZi Trolli:Eli Toloppa haluaa samaa Suomen turisteille vastaavassa konfliktissa. Koska meilläkin kansa on aivan yhtä passiivista ja välinpitämätöntä valtakunnan politiikasta. Kun vaatii jotain muilta pitää muistaa että itse me ollaan aivan samanlaisia loisia nykyään. Tervetuloa vain suomeen veli-ja siskovenäläiset turistit! Ei syytetä aidanseipäitä jos tehdään huonot heinätyöt.”

  On tuoZZa DA-JeeZZiZZä takuulla RyZZän verenperintöä, ei muuten noin hullu voi olla.

  Jos Suomi hyökkää vaikkapa Ruotsiin, niin ainakin minä olen sitä mieltä, että minkään maan ei pidä päästää rajojensa yli ainuttakaan Suomalaista – kaikkein vähiten Ruotsin…

  Visakallo Visakallo

  Venäläinen talouslehti Kommersant kertoo, että länsimaisten energiayhtiöiden kuten Fortumin lähtö Venäjän markkinoilta on jäissä Venäjän presidentin määräyksen vuoksi. Yhtiöt voivat myydä liiketoimintonsa vain presidentti Putinin erityisluvalla. Fortum kertoi vielä toukokuussa aikeistaan lopettaa Fortum-brändin käytön Venäjällä ja valmistautuvansa vetäytymään sieltä hallitusti. Kauppalehti

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Suomalaiset luottavat Fortumiin. Se on ollut Nordnetin ostetuimpien osakkeiden listalla heinäkuussa.

  http://www.nordnet.fi/blogi/osakekauppa-7-2022/

  Visakallo Visakallo

  Fortum on nyt käytännössä Putinin taskussa. Siitäkö se suomalaisten luottamus johtuu?

  Jätkä

  Oikeus ja kohtuus on ”Kansallistaa” kaikki Venäjän ja venäläisten omistus maailmalla.

  Siis kaikki veroparatiisi-pankkien tilit, jaahdit ja lentokoneet, mitä ikinä missään onkaan. Myös Harjavallan saastuttava sinkinjalostuslaitos – ei muuta kuin lappu oveen: Takavarikoitu Suomen valtion omistukseen.

  Visakallo Visakallo

  Krimillä kovia räjähdyksiä venäläisten sotilastukikohdassa. Taitaa Ukrainan uudet ohjukset toimia. Venäläiset sanovat räjähdysten tapahtuneen itsestään!

  jees h-valta

  Vai olisko kuitenkin nikkelin jalostusta. Sinkin jalostajille saa laittaa aivan mitä lappuja tahansa.

Esillä 10 vastausta, 2,181 - 2,190 (kaikkiaan 2,654)