Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,211 - 2,220 (kaikkiaan 2,732)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Kalle Kehveli

  Sota on aina suuri kehityksen askel. Venäjälläkin kehitellään kovaa vauhtia entistä pirullisempia aseita ihmisen tappamiseksi. Siihen raha riittää aina! Venäjä voittaa sodan joka tapauksessa,  voi vain maksaa jonkin verran, mutta lännelle se näyttää maksavan 1000x enemmän!

  Scientist Scientist

  Eiköhän näissä uutisissa ole paljon toiveajattelua mukana. Ukrsinasta on edelleen 20% valloitettuna, eikä rintamalinjat ole juuri muuttuneet. Ukrainan suurhyökkäys odottaa tulemistaan. Ennuste viittaa jäätyneeseen konfliktiin.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kauanko tavallisten venäläisten pinna kestää katsella tätä banaanivaltion menoa? Konfliktin pituus riippuu eniten siitä.

  No esimerkki vastaavasta meiltä perään. Jossain uutisissa väitettiin että Helsingin kaupunki osti osuuden Sarastiasta, jotta se voisi ostaa palkanlaskennan järjestelmän ilman kilpailutusta. Potkut antaisin tuosta päättäneille!

  Puuki

  Oliko Apotti se rahareikä jolla sen suunnitelleet It-yhtiöt tahkoaa rahaa , kun järjestelmä ei toimi kunnolla ?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  En tiedä heidän taloustilanteestaan…yleensä ylläpito ja korjaaminen maksaa joka tapauksessa. Eniten tässä kai tulee kuluja siitä että uusi palkanlaskentajärjestelmä on niin hankala käyttää, että sieltä ei saada ulos palkkoja ennen kuin käyttäjät on uudelleenkoulutettu. Sijaisia on vaadittu opettelemaan sen käyttöä jopa omalla vapaa-ajalla. Seuraavaksi sotketaan hyvinvointialueiden toiminta Apotilla.

  Scientist Scientist

  Eikö Apotti ole se terveydenhuoltojärjestelmä, jota lääkärit kiroavat. Maksoi kai noin 500 miljoonaa plus ylläpito. Olisiko ollut viisasta odottaa sote-uudistusta,ennen järjestelmän tilaamista.

  Sitten on erikseen tämä Helsingin palkanmaksujärjestelmä, joka näyttää olevan susi syntyessään.

  Ilmeisesti kaupungilla ei ole oikein osaamista it-järjestelmien tilaamisessa tai sitten liikaa rahaa.

  Jäätyneestä konfliktista tulee mieleen Turkin valloittama Kyproksen pohjoisosa ja Israel/Palestiina. Eivät ne ole mihinkään muuttuneet vaikka hallitukset ovat vaihtuneet ja aikaa kulunut yli 50 vuotta. Samoin Kiina ja Taiwan.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Scientist oikeassa – meni ohjelmistot sekaisin. Kirottuja molemmat, sekä Apotti että palkkajärjestelmä. Apotti siis tulossa seuraavaksi kohta aloittavien hyvinvointialueiden käyttöön. (Korjasin edelliset viestit.)

  Visakallo Visakallo

  Krimin niemimaalla on räjähtänyt ammusvarasto. Džankoin kaupungin lähellä tapahtuneissa räjähdyksissä loukkaantui alustavien tietojen mukaan ainakin kaksi ihmistä.

  Lisäksi Venäjän Hvardijsken lentotukikohdasta Krimillä on nähty nousevan savua. Tukikohdan suunnalta on kuultu useita räjähdyksiä.

  Venäjän puolustusministeriö ilmoittaa räjähdysten olevan seurausta sabotaasista. Venäjän valtionmedia spekuloi iskussa käytetyn joko drooneja tai pommeja. IL

  Visakallo Visakallo

  Heikoissa kantimissa alkaa Putinin sotatoimet olla, kun rutiköyhän Pohjois-Korean apujakin joudutaan jo niihin pyytämään.

  Visakallo Visakallo

  Jos Venäjä on vaarassa menettää Krimin, Putin voi turvautua epätoivoisiin ratkaisuihin. Viimeksi käydyn Krimin sodan Venäjä hävisi. Toistaako historia nyt itseään? Paljon samoja asetelmia on tilanteessa nyt kuin edellisessäkin sodassa:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Krimin_sota

   

Esillä 10 vastausta, 2,211 - 2,220 (kaikkiaan 2,732)