Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,631 - 2,640 (kaikkiaan 3,245)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Viestini katosi – ehkä Johan Bäckman on kiellettyjen sanojen listalla tai sitten joku painoi asiaton viesti nappia. Rajaliikenne Venäjän suuntaan on siis ollut vähäistä.

  Bäckmanista saa lisätietoja Wikipedian artikkelista. Hän ei ole ollut toimettomana Ukrainan sodan aikana vaan on ollut muun muassa ”vaalitarkkailijana” Itä-Ukrainassa.

  Visakallo Visakallo

  Tuo viestien katoamisen logiikka on joskus hieman hämmentävää. Asiattoman viestin ilmoittaminen ei läheskään aina tehoa, vaikka palstan sääntöjä on aivan selvästi rikottu. Toinen ongelma on, että ketjun sotkeva häirikköviesti jääkin poistamatta, mutta kaikki sen jälkeen tullut on poistettu, eli häirikkö on päässyt tavoitteeseensa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Taisin itse sotkea kun yritin linkittää Wikipediaa. Varminta ottaa oma teksti talteen ennen kuin koettaa lisätä linkkiä.

  Reima Muristo

  Tuota pitänee kutsua varjonyrkkeilyksi, opittu ”maaseudun tulevaisuutta” lukemalla.

  Visakallo Visakallo

  Reimalle ei tekisi ollenkaan pahaa alkaa lukea sitä Maaseudun Tulevaisuutta. Se lisäisi yleissivistystä EDIT

  Reima Muristo
  Scientist Scientist

  Paavohan näyttää olevan samaa mieltä kuin amerikkalaiset professorit Noam Chomsky ja John Mearsheimer.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Paavo ei petä. Muutama kysymys blogista viriää. Miksi sotaa ei peruutettu, vaikka Ukraina olisi ollut valmis perääntymään Nato-jäsenyydestä toistaiseksi? Koska siitä ei ollut kyse. Miksi Paavo nimittää 2014 Maidania vallankaappaukseksi mutta Itä-Ukrainan tapahtumia ei? Miksi Paavo pelkää Saksaa niin kovin?

  Reima Muristo

  Persut sitten jeesustelee Suomessa, EU:ssa sitten ollaan samaa mieltä kuin marie le pen sekä matteo salvini. Persujen identity & democracy on erittäin läheinen putin liittolainen.
  Paikkakunnan kärkipersu sitten on venäjä pakotteiden poistamisen kannalla, eli puun kantohintaa pitäisi saada alas.

  Visakallo Visakallo

  Niin se maailma muuttuu jopa Ruotsissa, jossa sikäläisistä persuista tulee todennäköisesti hallituspuolue. Vielä jokin vuosi sitten moinen ajatus oli siellä täysin mahdoton. Se on Reima sitä reaalitodellisuutta nyt Ruotsissakin.

Esillä 10 vastausta, 2,631 - 2,640 (kaikkiaan 3,245)