Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,641 - 2,650 (kaikkiaan 3,245)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Reima Muristo

  Sieläkään ei persuista tule hallitus puoluetta, korkeintaan joku hallituksen tuki.
  Hyvää todellisuutta on ruotsin kepu joka lähenee 4%:n rajaa ja putoaa pois. Tähän myös me Suomessa olemme menossa, vai mitä?

  Visakallo Visakallo

  Puolueita tulee ja menee. Kaikkiaan neljään puolueeseen on meidän talossa käyty ehdokkaaksi pyytämässä, mutta eipä ole ne hommat kiinnostaneet. Mites Reimalla, onko tämän hetkinen suosikkipuolueesi nousussa vaiko laskussa?

  Rane

  Ryssän trollin suosikkipuolue on aina galluppien kärjessä…

  Putinin puolue sanoo voittaneensa vaalit (iltalehti.fi)

  Tolopainen

  Venäjä on valtion irvikuva. Sehän on täysin Hitlerin opeilla toimiva terroristien, barbaarinen diktatuuri. Juutalaisten tilalla sorrettavana ovat ukrainalaiset. Eikä armeija ole lähellekään yhtä tehokas, mutta kalustoa on enemmän kuin Hitlerillä. Mitenkä tässä näin pääsi käymään, että taas syntyi uusi kolmas valtakunta Eurooppaan. Eikä kukaan tehnyt mitään sen estämiseksi. Neuvostoliitto oli jo hirvitys ja Venäjästä tuli paljon pahempi. Neuvostoliitto oli naurettava, Venäjä oksettava.

  Ens talven jälkeen osakekuplista on vain muistot jäljellä. Julkisen talouden kerman kuorinta on lopullisesti ohi eikä tarvitse keksiä uusia pykäliä valtion menojen lisäämiseksi. Tuollainen 80mrd€ valtion budjetit on edesvastuuttomia, niihin ei ole koskaan rahoituspohjaa.

  Nämä muistetaan, Streblinka, Strahhau, Buhhenwald. Nyt tuohon ketjuun tulee lisää, Buzha, Mariupol ja monia muita, kun alueita tutkitaan.

  Visakallo Visakallo

  Eipä sitten virtaa enää kaasu Saksaan kummassakaan Itämeren räjäytetyssä kaasuputkessa. Putin tekee nyt mielipuolisia päätöksiä kuten Hitler valtakautensa lopulla. Mitähän keksii seuraavaksi?

  Tolopainen

  Purkautuva kaasu pitäisi sytytää tuleen ohjauksella, olis silloin täysin vaaratonta.

  Tolopainen

  Mitä tuon Venäjän vielä pitää tehdä, että vihervasemisto tajuaa, että sota länttä vastaan on käynnissä. Nyt ei enää ole se aika, että katetaan pitopöytiä venäläisille ja houkutellaan Oltermannilla tänne. Heitä pitää alkaa katsoa kiikaritähtäinten läpi. Kysehän on selkeästi johdetusta toiminnasta, Venäjä voisi sulkea rajansa koska tahansa. Siellä on kutsuntaikäisiä miehiä kymmeniä miljoonia, kaikki kelpaavat isolle johtajalle tykinruuaksi, ja osa voi mennä länteen aiheuttamaan hämmennystä. Miten Suomi hallitsee nuo kymmenet tuhannet maahantunjeutujat, kun alkavat tekemään rikoksia täällä.

  Turha kuvitella, että Putler syrjäytetään tai luopuu vallasta. Suurinta typeryyttä on toimia, kuten ennen talvisotaa ja uskoa, että sotaa ei tule, se tulee varmasti. Syytä laittaa lännessä tehtaat tekemään aseita ja ammuksia, niille tulee käyttöä lähivuosina.

  Taas se nähdään mitä nuo valtion kirkot ovat, ne ovat vain politiikan jatke ei mitään tekemistä uskonnon kanssa. Noo kukaan ei tosin tiedä, mitä se edes tarkoittaakaan. Tuskin nuo venäläiset tosissaan kuvittelee kreikkalaiskatollista kirkkoa uskonnollisesti yhteisöksi. Kyllä noita isä Mitroja riittää joka lähtöön.

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Voi olla että raja-aidan rakentaminen on myöhäistä: idästä voi tulla kohta paljon porukkaa pakolaisina. He menevät toki takaisin kun olot paranevat. Voisi alkaa valmistella jo vastaanottokeskuksia.

  MaalaisSeppo

  Venäjähän on ilmoittanut sotivansa länttä vastaan. Normaalisti vihollismaasta tulevat laitetaan internointileirille. Seurantapantakin voisi ainakin vielä korvata leirin. Jos tilanne kärjistyy, voidaan pantalaiset korjata talteen. Kustannukset tietysti leiriläisten maksettaviksi, muutoin palautus.

  Visakallo Visakallo

  Baltian maat olivat näissä raja-aita asiassakin meitä reilusti edellä. Suomalais-virolainen GRK on tehnyt laadukasta työtä paikoin hyvinkin haasteellisissa maastoissa Viron ja Venäjän rajalla.

Esillä 10 vastausta, 2,641 - 2,650 (kaikkiaan 3,245)