Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,651 - 2,660 (kaikkiaan 3,245)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Apli

  Raja-aitaan pitää saada rahat tällä viikolla ja rakentaminen heti käyntiin, missä luuraa pääministeri ja hallitus? Sekä tänne tulevat ja varsinkin jäävät venäläiset jonkinlaiseen seurantaan, muuten on riski että täälläkin räjähtää sähkölinjoja, rautatietä yms nyt pitää olla hereillä..

  Tolopainen

  Ihmetyttää nuo höpinät kaasuvuodon räjähdysvaarasta. Sehän ei voi merellä syttyä mitenkään, jos ei käydä sytyttämässä. Muutenkin vuoto on täysin vaaraton, kaasu haihtuu ilmaan ja laimenee nopeasti. Maakaasun syttymisalue on pieni, sitä on vaikea saada syttymään. Jokainen voi kokeilla sytyttää nestekaasutohoa tulitikuilla, aika monta tikkua tarvitaan.

  Rane

  Tuommoisen kaasuvuodon kohdalla laivat voivat menettää kelluvuutensa,siinä ei kerkiä biodiversideettiä sanoa kun on pohjassa.

  Paskov sanoo etteivät tiedä mitä tapahtui Nord Streamille.Eli suomennettuna he siis tietävät tarkkaan mitä sille tapahtui…

  Kreml väittää: ”Emme tiedä mitä tapahtui Nord Streamille” (iltalehti.fi)

  Tolopainen

  Venäläisten pahin vihollinen on Putler ja hänen kätyrikaartinsa. Mutta nyt he haukkasivat liian suuren palan. Miehet lähtevät rintamalle, mutta ovatko valmiita tekemään mitään noilla varastoissa ruostuneilla ryntäpyssyillä. Hiukan näyttää toivottomalta, mitään varautumista sotaan ei ole ollut.

  Visakallo Visakallo

  Venäjällä lähes jokainen sukupolvi on kokenut jonkinlaisen taloudellisen ja/tai poliittisen romahduksen. Sellainen tulee heille jälleen, mutta heidän geeneillään todennäköisesti selviävät taas jotenkin. Eihän se helppoa tule olemaan täällä lännessäkään, mutta on siinä se hyvä puoli, että turha päänaukominen tulee aivan ratkaisevasti vähenemään. Sitä tuskin kellään tulee kovinkaan ikävä.

  https://areena.yle.fi/1-51001738

  Jätkä

  Nestekaasutoho syttyy tulitikullakin aivan yhtä hyvin kuin sytkällä. Venttiili pitää vain ollaa melko pienellä. Eipä se putkesta veden alla purkautuva kaasu taida kovalla paineella purkautua ilmaan, kyllä sen syttymään saisi.

  Tulee mieleen, että pitäisi pistää ”sukkula”, joka olisi täynnä kunnon räjähdettä – menemään putkea pitkin Ryzzlandiaan , niin kovalla kärjellä, että se läpäisee kaikki mahd. venttiilit. Perillä sitten pamahtaisi oikein kunnolla.

  Tolopainen

  Aika monesti on tullut nähdyksi, kun ammattilaiset sytyttää hitsipillin. Mutta ei koskaan tulitikuilla, aina sytkällä. Kaasun paine puhaltaa tulitikun sammuksiin. Nestekaasun syttymisalue on pieni. Seos ei saa olla liian laiha eikä rikas.

  Kaasuputket on räjäytetty isoilla räjähdemäärillä, ne ovat poikki. Kyse ei ole mistään pihisevästä reiästä. Venäjä  tietenkin on syyllinen, mutta he eivät koskaan tunnusta mitään. Asia selviää tutkimuksissa. Räjähdejäämiä löytyy merenpohjasta. Nyt alkaa Naton vastaisku olla lähellä. Toivottavasti se tehdään laajasti ja tehokkaasti eri puolille Venäjää, niin että valta siellä vaihtuu, se olisi paras lahja venäläisille. Pääsisivät eroon hullun diktaattorin kuristusotteesta. Nyt heidät on komennettu ilmoittautumaan Ukrainan sotaan, ei siellä kadunmies rynnäkkökiväärillä mitään voi, kun vastassa on koulutettu armeija. Venäjä ei enää edes kykene muodostamaan uusia joukko-osaatoja. Kyse on täydennysmiehistä, riveistä poistuneiden tilalle.

  Visakallo Visakallo

  Mielenkiintoista on, että räjähdykset sattuivat juuri samana päivänä, kun Norjan kaasukentiltä Puolaan johtava kaasuputki avattiin.

  Visakallo Visakallo

  Kyllähän maanpuolustustoiminta on viime aikoina aivan kiitettävällä tavalla aktivoitunut täälläpäin. Pääkaupunkiseudun lentosotaharjoituksen aikaan Hornetit kävivät kääntämässä kotijärven päällä, naapurikunnan maantietukikohta on parhaillaan 50 vuoden tauon jälkeen Hornettien käytössä ja paikalliselle asevarikolle johtavien teiden sillat ja tiet on kunnostettu.

  Tolopainen

  Aika säälittävää puuhastelua tuo Venäjän toiminta Ukrainassa. Lasilaatikoissa on muutamia mummeleiden lappuja ja äänestyksen lopputulos on jo päätetty. Jos tuolla valtiolla on joskus jotain arvostusta ollut, enää sitä ei ole yhtään. Eihän tuolla polioiseilla maalla ole edes toimintakykyistä armeijaakaan enää. Lähtisivät kotiin, niin kauan kuin vielä voivat.

Esillä 10 vastausta, 2,651 - 2,660 (kaikkiaan 3,245)