Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,681 - 2,690 (kaikkiaan 3,249)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Visakallo Visakallo

  Ei aukea Ladan peräkontti, eikä moottori lähde käyntiin:

  https://www.youtube.com/watch?v=SnH7YGav9xk

  Tolopainen

  Putlerin mukaan anglosaksit räjäyttivät kaasuputket, koska he hyötyvät putkien räjäytyksestä. Mitäs porukkaa nämä ovat. Aiemmin syytti jenkkejä, nyt oli uusi tieto, mistä heillä voisi olla tietoa, jos tekijä olisi jokin ulkopuolinen. Venäjä on tehnyt  aseellisen hyökkäyksen Ruotsia ja Tanskaa vastaan, räjäyttämällä kaasuputket niiden talousalueella. Kyllä NATOn tiedustelu on tietoinen venäläisten liikkeistä putken lähellä. Ei nuo putket ilman vartiointia ole olleet, hyökkäysriski on ollut tiedossa.

  Venäjä joutuu säätämään uhoilunsa resurssiensa mukaiselle tasolle, tai tulee suuria menetyksiä. Turkki tulee Kaukasuksen alueelle ja syrjäyttää Venäjän. Puola ja Ukraina yhdistävät voimansa, siinä on 70 milj väestöpohja torjumassa Venäjän agressioita. Venäjän jokamiesluokan armeija yrittää pysäyttää Ukrainan hyökkäystä toisen maailman sodan aseilla, enää ei ole kyse alueiden valtaamisesta.

  Poliittinen eliitti piti teatteriesityksen Kremlissä. Kovin oli totista porukkaa, asemien menetys pelottaa. Suuri ja mahtava ei enää takaa etuoikeuksien säilymistä, voi tulla nappi otsaan koska tahansa. Kansankäsi alkaa olla kärttyisä, kun aluelaajennukista jaetaan palkintoina sinkkiarkkuja likaisen työn tekijöille.

  Visakallo Visakallo

  Turkki tulee takaisin lännen ruotuun, kun Putinista ei ala olla muuta kuin harmia ja rahanmenoa. Turkin inflaatio on karannut täysin käsistä, ja maa joutuu pian turvautumaan länsimaiden apuun. Vinoilut Yhdysvaltojen suuntaankin vaimenevat, kun maha on tyhjä.

  reservuaari-indeksi

  Tapahtuukohan tuo Turkin romahdus jo tänä syksynä. Kyllä tuo vahva arvio on kun on suorat suhteet supoon ja stasiin.

  Leena

  Visakallo Visakallo

  Taitaa olla ne Leenan omat suhteet paljon kiinnostavampia kuin meikäläisen.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Tolopaisella tällä kertaa visionäärinen aamusaarna. Kenen pussiin Turkki lopulta pelaa… no omaansa tietysti mutta se voi epäsuorasti auttaa meitä ja Kaukasuksen maita.

  Hesarissa kirjoitettiin että myös Saksan kaasupula voi auttaa meitä epäsuorasti: kun teollisuus joutuu siellä energian hinnan takia supistamaan toimintojaan, tavaroita tilataan yhä enemmän ulkomailta. Saksalaisilla yrityksillä ja kuluttajillakin on kuitenkin vielä monella taseet kunnossa hyvien talouskasvun vuosien jälkeen ja velkaa ehkä vähemmän kuin EU:ssa keskimäärin.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Katsoiko joku Ykkösaamua… ? Tuliko uutta?

  MaalaisSeppo

  Turkin rooli Ukrainan sodassa voi olla saman tapainen kuin Kiinan. Annetaan Venäjä voimavarojen huveta ensin riittävästi ja aletaan sitten käymään ”kauppaa” heikentyneen Venäjän kanssa. Turkkia kiinnostanee Krimin tataarien asema ja Armenian tilanne.

  Visakallo Visakallo

  Turkki ei tunnusta Donetskin, Luhanskin, Hersonin ja Zaporižžjan liittämistä Venäjään, Reuters kirjoittaa. Turkin ulkomaanministeri on todennut kansanäänestysten nojalla tehdyn ilmoituksen näiden Ukrainan alueiden liittämisestä Venäjään olevan vastoin kansainvälistä lakia. Hän myöskin sanoi, ettei Turkki tunnustanut Krimin liittämistä Venäjään vuonna 2014.

  Turkki on toiminut sovittelijana Venäjän ja Ukrainan välillä sodan aikana. Se on kritisoinut lännen Venäjälle asettamia sanktioita, mutta toisaalta myös vastustanut Venäjän hyökkäystä ja avustanut Ukrainaa. Turkki ilmoitti edelleenkin auttavansa ratkaisun saavuttamisessa. IL

  Rane
Esillä 10 vastausta, 2,681 - 2,690 (kaikkiaan 3,249)