Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

 • Tämä aihe sisältää 3,249 vastausta, 73 ääntä, ja päivitettiin viimeksi , sitten AvatarTolopainen toimesta.
Esillä 10 vastausta, 2,691 - 2,700 (kaikkiaan 3,249)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Visakallo Visakallo

  Turkin presidentin mukaan Venäjän kanssa voidaan neuvotella ja sopia aselevosta – mutta vain, jos Venäjä vetäytyy pois valtaamiltaan alueilta. Yle

  suorittava porras suorittava porras

  Ranen linkkiin:

  Täysi tuuliviiri koko ukko😃

  Tolopainen

  Putlerin klikki on unohtanut imperialismissaan kaikki tosiasiat. Venäjän hyvinvointi on tullut ulkomaankaupasta, ei heillä ole juuri mitään laadukasta tuotantoa. Venäjä on huoltoasema, jolla on ydinase, kuten joku jenkki sattuvasti sanoi. Nyt kun on nähty heidän aseiden heikkous, tuskin vientiä on kuin kapinallisryhmille, joita ovat aseistaneet tähänkin asti. Heidän läpimätä yhteiskunta ei ukrainalaisia kiinnosta, kehitys pysähtyy kaikilla alueilla, jotka  joutuvat Venäjän haltuun. Tyhmyys ja laiskuus on venäläisten tavaramerkki. Heille riittää kunhan saavat vodkaa ja tupakkia. Naiset siellä raskaammat työt tekee.

  Visakallo Visakallo

  Tilastokeskuksen mukaan Suomessa asui vuoden 2020 lopussa 84 190 henkeä, jotka puhuivat venäjää äidinkielenään. Saman vuoden lopussa Suomessa asui 28 866 Venäjän kansalaista. Tämän hetken tilanteesta on vaikea saada selkeää tietoa, mutta todennäköisesti Suomessa oleskelevia Venäjän kansalaisia on nyt moninkertainen määrä. Samaan aikaan Suomessa olevien ukrainalaisten määrä lähestyy 40 000:ta. Putinilla on varmasti tavoitteena saada aikaan konflikteja Suomessa olevien venäläisten ja ukrainalaisten välillä, jotta Venäjä saisi tekosyyn tulla ”pelastamaan” kansalaisiaan läntisten fasistien kynsistä.

  https://valtioneuvosto.fi/-//1410869/noin-joka-kolmas-ukrainalainen-haluaa-jaada-suomeen-moni-on-epavarma-tulevaisuudesta

  Visakallo Visakallo

  Yhdysvaltalainen Institute for the Study of War arvioi, ettei Venäjän armeija nykyisessä tilassaan kykenisi ydinsodankäyntiin, vaikka maan yksiköt periaatteessa olisivatkin koulutettuja tällaiseen tilanteeseen.
  Uupuneet sopimussotilaat, hätäisesti mobilisoidut reserviläiset, varusmiesten ja palkkasotureiden kaoottinen joukko, kaikki nämä yhdessä eivät kykenisi toimimaan ydinsodassa. Kaikki Venäjän käyttämien ydinaseiden vaikutusalueet olisivat siten venäläisille itselleen mahdotonta läpäistä. Tämä estäisi myös joukkojen etenemisen sota-alueella.  IL

  Rane
  Scientist Scientist

  Turkki on alueellinen suurvalta,  joka noudattaa hyvin itsenäistä politiikkaa. Sillä on paljon vaikutusvaltaa entisiin neuvostotasavaltoihin, kuten Azerbaidjan, Turkmenistan. Azerbaidzhanin kieli on lähes sama kuin turkinkieli. Turkki tukee azerbaidjanilaisia ja Venäjä armenialaisia Vuoristokarabahin sodassa.

  Tolopainen

  Venäjän poliittinen eliitti on vain puheissaan lännen vastainen. Muuten heidän kakrunsa opiskelevat, asuvat länsimaissa ja heillä on täällä kiinteistöjä. Eivät koe länttä minkäänlaisena uhkana, kaikki varuskunnat on lähes tyhjennetty länsirajalta. Pietarin ympäriltä ilmatorjunta ohjuksetkin viedään Ukrainaan, jotta voidaan ampua siviilikohteita.

  Rane
  Tolopainen

  Putlerin on turha uhkailla ydinaseilla länttä tai Ukrainaa taktisilla ydinaseilla, se olisi Putlerin loppu ja kaikki venäläiset joukot pommitettaisiin maantasalle Ukrainassa.

Esillä 10 vastausta, 2,691 - 2,700 (kaikkiaan 3,249)