Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,731 - 2,740 (kaikkiaan 3,245)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Visakallo Visakallo

  Eihän ne  isojen poikien hommat tahdo aina mennä suunnitelmien mukaan. Aatukin kerkesi aikoinaan jo painattaa kutsukortit Leningradin valtauksen kunniaksi järjestettävään juhlaan Hotelli Astoriassa, mutta pieleen meni sekin.

  Kurki

  Russia Today- televisiokanavan propagandisti ja putinisti Ms. Margarita Simonyan tunnustaa , että on alkanut voimaan pahoin fyysisesti Venäjän huonon sotamenestyksen vuokasi Ukrainassa.

  Vaatii nyt perääntyviä komentajia teloituskomppanien eteen ammuttavaksi.

  https://www.express.co.uk/news/world/1678911/vladimir-putin-margarita-simonyan-ukraine-russia-soldiers-military-world-news-ont

  Rukopiikki

  Ukrainan armeijan propagandaosasto on toimittanut videon venäläisten antautumisesta. Kovin hirveästi eivät viitsi enää noihin panostaa kun eivät edes kehdanneet maalata venäläisiä taistelutunnuksia vaunuun. Meniköhän jopa ensimmäisellä otolla läpi.

  Rukopiikki

  Ukraina vaikuttaa olevan nykyään vahvasti juutalaisten hallitsema, mutta maan armeijan parhaat joukot ovat oikeistolaisia jopa uusnatseja. Juutalaiset oligarkit vetävät nyt naruja ja heidän tuella maassa on juutalainen presidentti ja jumalan valittua kansaa muissakin merkittävissä viroissa. Puolustusministerikin. Tämä epäilemättä takaa sen että USA:n tuki on vahva. Mutta entä sitten kun sota päättyy ja muutkin haluavat valtaa. Liekkö sisäisiä rähinöitä tulossa. Maassahan aseita on nyt joka nurkalla.

   

   

   

  Visakallo Visakallo

  Venäjä on ystävällisesti lahjoittanut Ukrainalle niin paljon aseita ja ajoneuvoja, että niitä on nyt jo enemmän kuin lännestä saatuja.

  Rukopiikki

  Itse epäilen tuota tietoa, koska asiantuntijoiden mukaan Venäjän armeijan kalusto oli tuhottu jo hyvissä ajoin ennen Ukrainan syksyn hyökkäilyjä. Olisi mielenkiintoista tietää Ukrainan kalustotappiot syksyn hyökkäilyjen osalta. Mutta eihän niitä tietoja voi mistään saada. Tietävätköhän tarkalleen itsekään. Venäjähän on ilmoittanut tuhonneensa niin paljon Ukrainan kalustoa, että sellaisia määriä ei ole missään olemassakaan. Samalla tavoin lapin lisää on myös Ukrainan jutuissa. Ukrainasta ei ole ilmeisesti lupa julkaista kuvaa yhdestäkään ukrainalaisesta tuhotusta panssarivaunusta. Ymmärrän tuon tiedotuslinjan hyvin. Joukkojen mielialan takia on hyvä pysyä vain positiivisisa jutuissa.

  Rane

  Ryssän trollit yrittää nyt saada sympatiaa antisemitismillä.Juutalaiset natsit uhkaa äiti venäjää…

  Visakallo Visakallo

  Julmilla diktaattoreilla on kautta aikain ollut kyky vetää ihmisiä puoleensa. Joskus jopa lähes täysilaitaisina pidetyt ihmiset ovat saattaneet kuuluneet tähän joukkoon. Onko diktaattoreissa jotain sellaista itseluottamusta, jota heidän seuraajillaan ei ole?

  Rukopiikki

  Vielä suurempi kyky vetää ihmisiä puoleensa on muinaisilla satukirjoilla ja niiden sankareilla. Näiden avulla ihmisiä on mahdollista myös hallita ja saada tappamaan toisiaan.

  Rukopiikki

  Mutta tosiaankin, Venäjän nykyisen hallinnon vastaisuus yhdistää juutalaisia ja uusnatseja.

Esillä 10 vastausta, 2,731 - 2,740 (kaikkiaan 3,245)