Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 2,721 - 2,730 (kaikkiaan 3,245)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Visakallo Visakallo

  Yhä selvemmin on nähtävissä, että ainoa toimiva ja pysyvä ratkaisu on poistaa venäläisjoukot kokonaan Ukrainan alueelta. Tämän jälkeen Ukrainasta tulee Naton jäsen. Krimille muodostetaan pysyvä Naton laivastotukikohta. Mustameri on jatkossa Naton sisämeri Itämeren tapaan. Venäjä on itse ilmaissut halunsa irtaantua lännestä ja suuntautua itään päin, joten tätä heidän toivettaan täytyy toki silloin edesauttaa ja kunnioittaa.

  Apli

  Sota loppuu heti kun Kiinalaiset sanoo niin..

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Samaa mieltä edellisten kanssa. Onkohan palstan kehvelit jääneet rajan sukeutumisen jälkeen ihannemaansa maisemiin, kun Venäjän kannustajat ovat hiljakseen tälläkin rintamalla.

  Tolopainen

  Sen jälkeen kun venäläiset on tapettu tai ajettu pois Ukrainasta ja he ovat maksaneet ainakin 500mrd sotakorvaukset. Krim voitaisiin jakaa kahtia kuten Kypros, venäläisille jäisi oma vyöhykkeensä.

  Rukopiikki

  Sota jatkuu niin pitkään kun Israelissa synagoogassa sanotaan.

  Visakallo Visakallo

  Täällä Radio Jerevan, kuuntelijamme kysyy:

  ”Putinin mukaan Ukrainassa on kyse Venäjän ja NATO:n välisestä taistelusta maailmanherruudesta. Mikä on taistelun tilanne tällä hetkellä?”

  Me vastaamme:

  ”Venäjä on menettänyt 14 000 sotilasta, 100 hävittäjää, 100 helikopteria, 500 panssarivaunua, 1500 miehistönkuljetusvaunua, 3 laivaa, 230 tykkiä ja 6 kenraalia. NATO ei ole vielä saapunut paikalle.”

  Reima Muristo
  Visakallo Visakallo

  Entäs se Reiman oma tuotanto, milloin ajattelit monipuolistaa sitä? Olet mennyt aika monta vuotta vain sillä yhdellä aiheella.

  Rane
  Tolopainen

  Putler on matkoilla syntymäpäivänään, kohta lähtee lopulliselle matkalle helvettiin. Siellä jo odotellaan hanko kuumana.                                  Venäjästä on tullut Ukrainan armeijan suurin aseiden toimittaja, ovat aika avuliaita sotimisessaan. Eivät he luota omiin aseisiinsa, jos kävellen on turvallisempaa paeta kuin panssarivaunuilla.

Esillä 10 vastausta, 2,721 - 2,730 (kaikkiaan 3,245)