Kommentit (6)

  1. urbo

    Siinä saa niilo polttaa terää jotta saa näreen nurin. Ehkä kannattaisi aloittaa ketjusahalla

  2. Ei täss vielä näreitä aleta justeeroimaan, antaa lihota. Laitan kuvan jossa näkyy tätä riviä. Ne on Sulho Kuuttila laittanut varmaan kun aloitti isännyyden 1924..26 tienoissa.

  3. Tämä on Kullaanmäen sivua (ei siis Klokkasmäkeä) korkeusasema 60m.p.y. 3000v eKr merensivuslahtia.

  4. Jaahasjaahas, siinähän ollaan varhaisperkuulla. Hyvin on kuusentaimi lähtenyt alkuun. Pitäisikö koivut niittää lehden aikaan, kun eihän tuo ehkä ihan heti ota vielä kuusta kiinni. Raivaa vuoden kahden sisään kuinka on aikaa, mutta lehden aikaan. Silläviisii kasvaa , hyvä hyvä.

  5. Juu kaikki tyät kuusitaimikossa tulee tehdä ajallaan, tossa koivu ei vielä ole yltänyt kuusen mittaan, niin ei niin kiiru.
    Vaikka aikainen lintu madonkin nappaa kyllä, muttei ny. Kuhan nyt kävin tätä taimikkoo tarkastamassa…

  6. Siinä se on tuleva ongelmapuu, ylisuuri, mihin sen laittaa, kukaan ei osta yksittäistä. Pihapiirissä muutama tuollainen olisi ja miettinyt mitä niillä tekisi, yhden kaadoin ja vein sahalle, tunnin kun sitä huskulla avittaen justeerasi oli iso läjä lautaa, tulikohan 32kpl tuumavarttista ruodepuuta, puolenkymmentä kakkosviitosta, lautoja ja kakkoskakkosta. No saahan niistä kottispönttöjä jos kaikki muu jo rakennettu.

Metsänomistus Metsänomistus