Kesla julkaisi uuden kuormaimen

KESLA 326T edustaa traktorikuormainten järeää luokkaa.

Keslan uuden KESLA 326T -traktorikuormaimen nostokyky on 84 kNm. Kuormaimen ulottuvuus on maksimissaan 9,1 metriä, josta nostovoima on 640 kg. Tarvittava traktorihydrauliikan paine on traktoreille luonnollinen 190 bar, minkä ansiosta kuormaimesta saadaan kaikki luvatut tehot hyödynnettyä, kerrotaan Keslan tiedotteessa.

Kuormainten käyttö on elinkeinorakenteen muuttumisen vuoksi muuttunut hyvin monipuoliseksi. Sama asiakas voi ajaa metsässä, pellolla tai vaikka urakoida taajama-alueella. Tästä syystä kuormaimilta vaaditaan ketteryyttä ja puomiston liikeratojen täytyy olla mahdollisimman kattavia erilaisiin tarpeisiin, Keslasta perustellaan uuden kuormaimen ominaisuuksia.

Uusi KESLA 326T nousee lähes lipputankomaiseen asentoon, kuormaimen saa sulavasti kuormatilaan ja lisäksi sillä pääsee tarvittaessa aivan perävaunun viereen ja eteen ottamaan tavaraa. Uudet tehokkaat led-valot näyttävät aina taittopuomin suuntaisesti taakalle päin.

Uuteen kuormaimeen voi valita runsaasti vaihtoehtoisia varusteita kuten venttiilit ja tukijalat sekä lisävarusteita tarpeen mukaan. Kuormain voidaan asentaa jo tehtaalla valmiiksi perävaunun aisalle tilauksen mukaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka