Komatsu voitti 15 metsäkoneen tarjouskilpailun Liettuassa

Koneet toimitetaan elokuun loppuun mennessä.

Komatsu Forest toimittaa Liettuan Metsähallitukselle seitsemän järeää hakkuukonetta ja kahdeksan kuormatraktoria voitettuaan toimituksista järjestetyn tarjouskilpailun. Koneet toimitetaan elokuun loppuun mennessä.

Harvesterit ovat kahdeksanpyöräisiä Komatsu 931XC -malleja, jotka on varusteltu C144-hakkuulaitteilla. Kuormatraktorit ovat kahdeksanpyöräisiä Komatsu 855 -koneita.

”Komatsun metsäkoneet katsottiin tuottavuutensa, teknologiansa ja palveluorganisaationsa vuoksi parhaaksi vaihtoehdoksi Liettuan puunkorjuuolosuhteisiin”, Komatsu Forest Oy:n Baltian myyntipäällikkö Markku Tuomikoski kertoo.

Kauppaan sisältyy laaja tekninen ylläpito- ja koulutuskokonaisuus, jolla edistetään liettualaisten koneenkäyttäjien ja huollon tieto-taitoa uusimpaan metsäkonetekniikkaan.

Edellisen kerran Liettuan Metsähallitus osti metsäkoneita neljä vuotta sitten, tuolloin kaksi harvesteria ja kaksi ajokonetta. Jatkossa on tarkoitus hankkia vielä 17 harvesteria ja ajokonetta.

Liettuan Metsähallitus korjaa vuosittain noin 3,6 miljoonaa kuutiota raakapuuta. Siitä liki kolmannes tehdään omalla kalustolla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat