Metsään.fi uudisti ilmeensä

Metsävaratietoja tarjoavan verkkosivuston päivityksessä on pyritty selkeyteen.

Suomen metsäkeskuksen ylläpitämä Metsään.fi-sivusto on uudistettu. Uudistuksen tavoitteena ovat olleet selkeät verkkosivut, josta oleelliset asiat löytyvät helposti. Etusivulle onkin nostettu muun muassa usein kysytyt kysymykset -osio sekä opasvideot.

”Pyrittiin tekemään käyttäjille entistä selvempi sisääntulo palveluun”, palvelupäällikkö Veikko Iittainen Metsäkeskuksesta toteaa.

Palveluun kirjautuminen on muuttunut. Nyt kirjautua voi pankkitunnusten ja mobiilivarmenteen lisäksi myös henkilökohtaisella varmennekortilla, johon on liitetty sähköinen kansalaisvarmenne.

”Palvelumme ovat jo kuvattuina palvelutietovarantoon, nyt otamme käyttöön Suomi.fi-tunnistautumisen. Näemme, että julkisena palveluntarjoajana on hyvä, että palvelumme ovat näkyvillä monissa kanavissa”, Iittainen kertoo.

Liki 90 000 metsänomistajaa kirjautunut

Metsänomistajille ja alan toimijoille tarkoitettu Metsään.fi lansseerattiin 2012. Sieltä löytyy ajantasainen metsävaratieto metsänomistajien omista metsistä. Lisäksi palvelusta voi löytää työntekijöitä metsätöille sekä sopia metsäasioista. Metsänomistajia sivustolle on kirjautunut liki 90 000 ja alan yrityksiä reilut 500.

Iittaisen mukaan ilmapiiri on Metsään.fi:lle myönteinen.

”Palvelu on löydetty hyvin, metsävaratiedolla tuntuu olevan kysyntää”, Iittainen kertoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus

Keskustelut