Metsänhoitoyhdistys Savotta on Vuoden Kymppi

Savotta sai erityiskiitosta kansainvälisestä toiminnastaan.

Metsänhoitoyhdistys Savotta on valittu metsänhoitoyhdistysten Vuoden Kympiksi. Palkinto julkistettiin MTK:n metsävaltuuskunnan kokouksessa Jyväskylässä tänään.

Valintaraati piti erityisen arvokkaana, että Savotta on edistänyt metsänhoitoyhdistystoimintaa ja kestävää metsätaloutta ansiokkaasti myös ulkomailla. Kehitysyhteistyöorganisaatio FFD:n kautta Savotan johtaja Rauno Karppinen on vienyt yhdistys- ja metsänhoito-osaamista mm. Vietnamiin.

”Mhy Savotta on ollut mukana viemässä suomalaista osaamista maailmalle. Hyvä huomata, että osaaminen, yhteistyö ja tulokset toimivat niin Ylä-Savossa kuin keskisessä Vietnamissa ja näiden välillä”, Rauno Karppinen kertoo.

Metsänhoitoyhdistys Savotta toimii Iisalmen, Sonkajärven, Vieremän, Kiuruveden, Lapinlahden, Varpaisjärven, Pielaveden, Juankosken, Kaavin ja Nilsiän alueilla. Jäseniä yhdistyksellä on 8 200 ja toimihenkilöitä 44.

MTK myöntää Vuoden Kymppi -tunnustuksen vuosittain metsänhoitoyhdistykselle tai metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilölle ansiokkaasta metsänomistajien etujen ajamisesta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus

Keskustelut