Metsänomistajille uusia sähköisiä palveluja

Metsäpaikka-palvelu laajenee kaikille avoimeksi sähköiseksi metsäalan markkinapaikaksi.

Metsänomistajien sähköisten palvelujen tarjonta kasvaa. Ohjelmistoyritys MHG Systemsin ja sen omistama Wuudis Oy:n kehittämä Metsäpaikka.fi-palvelu laajenee kaikille avoimeksi sähköiseksi metsäalan markkinapaikaksi. Palvelun laajennus julkistettiin viime viikonloppuna Metsämessuilla.

Palvelun avulla metsänomistaja hallitsee metsäomaisuuttaan ja ylläpitää metsävaratietojansa yhdessä paikassa. Palvelu mahdollistaa yhteydenpidon metsäpalvelutarjoajiin ja puunostajiin metsänomistajan määrittämillä käyttöoikeuksilla. Metsäpaikan perusversio on ilmainen, kehittyneemmästä peritään pienehkö kuukausimaksu.

Metsäpalvelujen tarjoajille ja puunostajille palvelu tarjoaa suoran yhteyden metsänomistajiin ja mahdollisesti heidän metsävaratietoihinsa, mikäli maanomistajalta siihen lupa heltiää.

Puukaupoissa palvelu kilpailuttaa kaikki metsätilan sijaintikunnassa olevat puunostajat parilla klikkauksella. Lisäksi on mahdollisuus ryhmämyyntiin, jonka avulla pienempikin leimikko saattaa mennä kaupaksi hyvällä hinnalla osana suurempaa kauppaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus