Metsäsäätiö löysi uuden toimitusjohtajan, Martta Fredrikson ottaa ohjat

Säätiön nykyinen toimitusjohtaja Erno Järvinen siirtyy maa- ja metsätalousministeriön luonnonvaraosastolle metsä- ja bioenergiayksikön päälliköksi.

Suomen Metsäsäätiön hallitus on nimittänyt säätiön uudeksi toimitusjohtajaksi maatalous- ja metsätieteiden maisteri Martta Fredriksonin. Hän siirtyy Metsäsäätiöön Metsäteollisuus ry:n viestintäasiantuntijan paikalta.

Martta Fredrikson

Fredrikson on aiemmin työskennellyt maa- ja metsätalousministeriössä, Metsähallituksessa sekä useamman vuoden Metsäsäätiössä projektipäällikkönä.

”Metsäsäätiö on näkyvä metsäelinkeinon puolestapuhuja ja sen rahoittamilla hankkeilla on metsäalan laaja tuki. Metsäsäätiömaksujen kerääminen vaatii tiivistä yhteistyötä puukaupan osapuolten kanssa, ja siihen työhön olen erittäin motivoitunut tarttumaan”, Fredrikson sanoo.

Fredrikson aloittaa työnsä säätiössä maaliskuun loppupuolella. Säätiön nykyinen toimitusjohtaja Erno Järvinen siirtyy huhtikuun alussa maa- ja metsätalousministeriön luonnonvaraosastolle metsä- ja bioenergiayksikön päälliköksi.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus