Metsäsäätiöltä rahoitusta metsäteknologian professuuriin ja viestintäkampanjaan

Viestintäkampanja käynnistyy ensi syksynä, sen pääviesti on ”metsien käyttö on ratkaisu”.

Suomen Metsäsäätiö rahoittaa Helsingin yliopiston metsäteknologian ja logistiikan professuuria yhteensä 100 000 eurolla neljän vuoden ajan. Kyse on usean rahoittajan yhteishankkeesta.

”Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellinen tiedekunta pääsee lahjoituksen turvin käynnistämään ripeästi metsäteknologian ja logistiikan alalta uuden professuurin. Tiedekuntaan voi nyt lähteä rakentumaan moderni kestävän biotalouden tieteellisten osaajien teknologiaklusteri”, maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan dekaani Ritva Toivonen toteaa.

Lisäksi säätiö rahoittaa metsäalan ensi syksynä käynnistyvää viestintäkampanjaa, jonka pääviesti on ”metsien käyttö on ratkaisu”. Tarkoitus on tehdä tunnetuksi metsien vastuullista käyttöä ja metsäosaamista, lisäksi pyritään monipuolistamaan keskustelua ja aktivoimaan metsäsektorin omaa viestintää.

Kampanjaa vetää Suomen Metsäyhdistys. Metsäsäätiö myönsi 310 000 euroa kampanjan taustatutkimukseen, journalistiverkoston rakentamiseen, roadshow-kiertueeseen ja puusiemenkampanjaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Keskustelut

Kuvat