Suomalais-brittiläinen puupaviljonki huutokaupataan

Helsingin Designmuseon edustalla oleva paviljonki syntyi Aalto-yliopiston ja University of Westminsterin arkkitehtiopiskelijoiden yhteistyössä.

Helsingin Designmuseon edustalla sijaitseva puinen teepaviljonki huutokaupataan. Tarjouksia Aalto-yliopiston ja University of Westminsterin arkkitehtiopiskelijoiden yhteistyössä toteuttamasta paviljongista voi jättää syyskuun loppuun asti.

Teepaviljonki soveltuu esimerkiksi mieleenpainuvien kesäjuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Projektin ohjasivat puurakentamisen ja arkkitehtuurin asiantuntijat Pekka Heikkinen, Ransu Helenius, Sami Rintala sekä David Scott. Suomen Lontoon-instituutti toimi paviljongin tilaajana ja se toteutettiin Designmuseon sekä Helsingin Britannian-suurlähetystön tukemana.

“Instituutti halusi teepaviljongilla edistää kestävän kehityksen puurakentamisen opettamista ja tutkimusta sekä luoda kansainvälisiä verkostoja tulevaisuuden rakennusalan ammattilaiselle. Nyt toivomme, että paviljonki pääsee ilahduttamaan monia yksityis- tai yrityskäytössä jossain päin maailmaa”, sanoo Suomen Lontoon-instituutin johtaja Emilie Gardberg.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Blogit ja Kolumnit

Keskustelut