Suomen sijoitusmetsät pestasi uuden toimitusjohtajan Arbonautilta

Uusi johtaja Jari Kinnunen uskoo metsäsijoittamisen kiinnostavan jatkossakin.

Metsäsijoittamisen palveluja yksityisille ja instituutioille tarjoava Suomen Sijoitusmetsät Oy on nimennyt uudeksi toimitusjohtajakseen maatalous- ja metsätieteiden maisteri Jari Kinnusen. Kinnunen siirtyy Suomen sijoitusmetsiin paikkatietoratkaisuja tuottavasta Arbonautista.

”Kuuman markkinan takia alan palveluihin kohdistuu suurta kehittämispainetta. Ammattimaiset metsäsijoittajat ja metsätilansa hallintaa pohtivat metsänomistajat tulevat vaatimaan aiempaa tarkempaa metsätietoa. Tarkempaa palvelua voi tuottaa, kun hyödyntää paremmin kaukokartoitusdataa ja tietojärjestelmäosaamista. Nämä ovat myös uuden toimitusjohtajamme vahvuusalueita”, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja perustaja Mika Venho.

Jari Kinnunen uskoo, että vahva kiinnostus metsäsijoittamista kohtaan säilyy. Reippaasti nousseista kiinteistöjen ostohinnoista huolimatta metsä näyttäytyy monille edelleen turvallisena ja kohtuullista tuottoa tarjoavana sijoituksena. Palvelujen kehittyessä metsäsijoittaminen helpottuu tulevaisuudessa, jolloin kynnys sijoittamiseen madaltuu.

”Digitaalinen metsätieto on saatava paremmin käyttöön suurellekin yleisölle. On meidän palveluntuottajien tehtävä hakea objektiiviset tiedot digitaalisesta kaukokartoitusdatasta ja tarjota se metsäsijoittamisesta ja metsänomistamisesta kiinnostuneille vertailukelpoisessa ja ymmärrettävässä muodossa”, Kinnunen sanoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänomistus Metsänomistus