Suvi-Anne Siimes Päättäjien Metsäakatemian neuvottelukunnan puheenjohtajaksi

Metsäakatemia voi liennyttää vastakkainasettelua, Siimes arvioi.

Työeläkevakuuttajat Telan toimitusjohtaja ja entinen vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes on Päättäjien Metsäakatemian neuvottelukunnan uusi puheenjohtaja. Hän aloittaa puheenjohtajana ensi vuoden alussa.

Päättäjien Metsäakatemian neuvottelukunta on laajapohjainen neuvoa antava ryhmä, joka käsittelee yhteiskunnallisille vaikuttajille suunnatun keskustelufoorumin sisällöllisiä painotuksia ja kursseille valittavia henkilöitä.

Siimes uskoo, että akatemia voi liennyttää vastakkainasettelua.

”Dialogin kautta asioille avautuu uusia näkökulmia ja toisaalta näemme, miten paljon meillä on myös yhteistä. Metsien ja puun erilaisista merkityksistä on tärkeää käydä keskustelua, sillä piilossa olevat oletukset ja rakenteet ohjaavat toimintaamme”, Siimes toteaa.

Siimes on neuvottelukunnan kolmas puheenjohtaja OP:n pääjohtaja Reijo Karhisen ja valtiosihteeri Raimo Sailaksen jälkeen.

Kommentit (1)

  1. Hirveä uutinen näin hirvenmetsästysikanakin. Eikös vain juuri Suvi-Anne Siimes ollut keskeinen tekijä siinä kommunistien ja sosialistien rintamassa, joka esti Suomen valtion velan maksun myymällä Sonera vuonna 2000 kun sen kurssi nousi yli 50 euron. Kansallinen sabotaattori.
    Hän ja Erkki Tuomioja nostivat Eduskunnassa pöydälle kiistan karhun nahan jaosta ja itse karhu jäi kaatamatta.
    Onneksi lienee niin, ettei tämäkään akatemia päätä muusta kuin lounas menuustaan, mutta uhkakuva on synkkä juuri nyt kun on aika päättää investoinnista kasvinjalostuksen hyödyntämiseen Suomen metsätaloudessa.

Metsänomistus Metsänomistus