UPM avustaa huoltovarmuuskeskusta suojainten hankinnoissa

Metsäyhtiö on hankkinut näytesuojaimia toimittajilta, päätökset hankinnasta tekee HVK.

Huoltovarmuuskeskus (HVK) ja metsäyhtiö UPM ovat sopineet yhteistyöstä suojainvarusteiden hankinnassa Kiinasta. Sopimuksen mukaan UPM:n hankintaorganisaatio etsii suojainten toimittajat ja neuvottelee toimitusehdot, mutta päätöksen tilauksesta ja varsinaisen hankinnan tekee HVK.

Yhteistyö käynnistettiin muutama viikko sitten HVK:n ja työ- ja elinkeinoministeriön aloitteesta. UPM on nyt hankkinut näytesuojaimet yli kymmeneltä esivalitulta toimittajalta, ja suojaimia on testattu VTT:llä. Kaikki testatut tuotteet ovat olleet vaatimukset täyttäviä kirurgisia suu-nenäsuojaimia.

UPM on pyrkinyt edistämään asiaa mahdollisimman ripeästi. Yhtiö on toiminut yli 20 vuotta Kiinassa, missä sillä on erikoispaperitehdas ja tarralaminaattitehdas Changshussa.

”Huoltovarmuuskeskus pitää erittäin arvokkaana sitä yhteistyötä, mitä suomalaisten Kiinassa toimivien yritysten kanssa on suojavarusteiden saatavuuden parantamisessa saatu aikaan. Kiitokset UPM:lle hyvin sujuneesta yhteistyöstä”, sanoo Huoltovarmuuskeskuksen va. toimitusjohtaja Janne Känkänen.

UPM toimii asiassa yleishyödyllisessä tarkoituksessa, eli se on asettanut hankinta-ammattilaisiaan HVK:n käyttöön eikä ota avustamisesta korvausta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa